Crystal Palace mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Crystal Palace tager imod Chelsea på Selhurst Park den kommende lørdag.

Crystal Palace er nummer 16 i tabellen med 6 point efter 6 kampe, mens Chelsea rangerer som nummer 7 med 10 point efter 6 kampe.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Chelsea kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Crystal Palace er noteret for 1 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i Premier League i denne sæson.

Chelsea kigger på 3 sejre, samt 1 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Chelsea.

  • Crystal Palace har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i de seneste 8 hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 17 af de seneste 19 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Chelsea tabte deres seneste 3 udekampe
  • Chelsea scorede i 7 af deres seneste 9 kampe

Form Crystal Palace mod Chelsea

Det er ikke helt skidt for Crystal Palace, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 4-2 mod Manchester City, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Brentford. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Newcastle. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Crystal Palace går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Crystal Palace vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 6mål, men lukkede også 4 ind.

De seneste tre kampe har for Chelsea givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke West Ham med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Dinamo Zagreb. Deres seneste opgør, mod Salzburg, indbragte et point i en 1-1 kamp. Det er nok for meget at forlange en titel af Chelsea, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 6 mål.

Chelsea vandt 2 af deres seneste 0 opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 4 og indkasserede selv 2 mål, hvilket samlet indbragte 6 point.

Crystal Palace vs Chelsea – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Chelsea.

Nathan Ferguson, James Tomkins, Jack Butland og James McArthur er blandt de 4 spillere, som mangler for Crystal Palace den kommende lørdag.

Chelsea ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Crystal Palace.

Edouard Mendy, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Crystal Palace i Premier League-regi. Med sejre på 1-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Crystal Palace ser Chelsea uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Chelsea vandt 10 af deres seneste 10 opgør mod Crystal Palace, og bookmakerne giver odds 1.83 på ny sejr til Chelsea.

Chelsea scorede i deres seneste 16 opgør mod Crystal Palace i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Crystal Palace og Chelsea. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Raheem Sterling været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Chelsea håber, at han kan bygge på mod Crystal Palace. Sidstnævnte håber til gengæld på Wilfried Zaha til at videreføre den form, som har bragt ham 4 mål i hans seneste seks kampe.

Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Crystal Palace holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Chelsea præsterede et rent i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Chelsea snittede 2.4 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Crystal Palaces sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som Chelsea spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.