Leeds mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leeds tager imod Aston Villa på Elland Road i runde 9 på søndag i Premier League.

Leeds er nummer 11 i tabellen med 8 point efter 6 kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 15 med 7 point efter 7 kampe.

Leeds fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Aston Villa bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Aston Villa vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Leeds har vundet 2 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Aston Villa har indtil videre præsteret 2 sejre og 1 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Aston Villa.

  • Der er scoret imod Leeds i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 15 af de seneste 17 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Leeds scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Aston Villa scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Aston Villa scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 10 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret

Form Leeds mod Aston Villa

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Brighton, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Everton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Brentford, som satte sig igennem med 5-2. Leeds kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start. Leeds vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 7 og lukkede 10 mål ind.

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Arsenal, hvorefter de opnåede 1-1 mod Manchester City. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Southampton. Aston Villa drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Aston Villa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 7.

Leeds vs Aston Villa – Seneste nyt

Leeds kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Aston Villa.

Rasmus Nissen, Rodrigo, Junior Firpo og Stuart Dallas er blandt de 4 spillere, som mangler for Leeds på søndag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Leeds.

Boubacar Kamara, Jan Bednarek, Matty Cash og Diego Carlos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Elland Road.

Leeds mod Aston Villa – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Aston Villa med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. På trods af en 3-0 sejr til Aston Villa i deres seneste møde, har de foregående 10 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Leeds vandt 2 kampe og Aston Villa vandt 4 opgør.

Rodrigo har været stærk for Leeds i den senere tid med 4 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Aston Villa håber, at Danny Ings kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Leeds vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Leeds holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Aston Villa præsterede et rent i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Leeds præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Aston Villa snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Leedss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.