Hillerød Fodbold mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Hillerød Fodbold tørner sammen med rivaler Vendsyssel FF i et derby Nordicbet Liga den kommende lørdag på Hilleroed Stadion.

Hillerød Fodbold er nummer 11 i tabellen med 7 point efter 11 kampe, mens Vendsyssel FF rangerer som nummer 5 med 20 point efter 11 kampe.

Når det kommer til mål, er Hillerød Fodbold ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 6 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Vendsyssel FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Hillerød Fodbold har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 11 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 8 nederlag i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Vendsyssel FF kigger på 6 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 3 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hillerød Fodbold v Vendsyssel FF.

Form Hillerød Fodbold mod Vendsyssel FF

Det er alt eller intet for Hillerød Fodbold i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod FC Helsingør, hvortil de svarede igen mod Nykøbing FC i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Næstved BK. Hillerød Fodbold vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 0 gange og tabte 4, mens de scorede 6 og lukkede 13 mål ind.

Vendsyssel FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Vejle Boldklub, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 2-2 mod SønderjyskE, hvorpå FC Helsingør blev besejret 4-1. Vendsyssel FF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 10 mål.

Hillerød Fodbold vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

Hillerød Fodbold mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Vendsyssel FF besejrede Hillerød Fodbold 5-1 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.75 på en ny sejr til førstnævnte.

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Asger Hoejmark-Jensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Vendsyssel FF sætter deres lid til, at Wessam Abou Ali kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 0 gange, mens de tabte 6 kampe. Gæsterne fra Vendsyssel FF vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Vendsyssel FF scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. Hillerød Fodbold var først på pletten i 4 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Hillerød Fodbold præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Vendsyssel FF snittede 5 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Hillerød Fodbolds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Vendsyssel FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.