Nottingham Forest mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Nottingham Forest tørner sammen med rivaler Aston Villa i et derby Premier League den kommende mandag på City Ground, Nottingham.

Ligaens bundprop, Nottingham Forest, har bare opnået 4 point for deres første 8 afviklede runder, mens gæsterne fra Aston Villa har taget 8 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 14 i Premier League stillingen.

Nottingham Forest fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på mandag. Aston Villa bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Nottingham Forest ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 4 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.6 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Nottingham Forest er noteret for 1 sejre, og har desuden spillet 1 uafgjort, ligesom det er blevet til 6 nederlag i Premier League i denne sæson. Nottingham Forest tabte deres foregående 5 opgør.

Aston Villa kigger på 2 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Nottingham Forest v Aston Villa.

  • Nottingham F. scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Nottingham F. tabte deres seneste 4 kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 10 af de seneste 12 kampe
  • Nottingham F. tabte deres seneste 3 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 6 af de seneste 7 udekampe
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 3 kampe

Form Nottingham Forest mod Aston Villa

Nottingham Forest har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af Bournemouth, før Fulham satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Leicester, der satte sig igennem med 4-0. Nottingham Forest var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 0 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 5 mål, men indkasserede samtidig 8.

Aston Villa går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Manchester City, før de nedlage Southampton med 1-0. Mod Leeds blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Aston Villa sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson. Aston Villa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 7.

Nottingham Forest vs Aston Villa – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Nottingham Forest, når de skal i aktion mod Aston Villa.

Moussa Niakhaté og Omar Richards er alle ude af truppen, som Nottingham Forest tager imod Aston Villa med på City Ground, Nottingham.

I værste fald må Aston Villa finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Calum Chambers, Ludwig Augustinsson, Lucas Digne, Boubacar Kamara, Matty Cash og Diego Carlos, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til City Ground, Nottingham.

Nottingham Forest mod Aston Villa – indbyrdes historik

Nottingham Forest vandt 2 af deres foregående 8 kampe mod Aston Villa, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Brennan Johnson har været stærk for Nottingham Forest i den senere tid med 0 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Aston Villa håber, at Ollie Watkins kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Nottingham Forest vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Nottingham Forest præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på City Ground, Nottingham.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Nottingham Forests sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Aston Villa spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.