Leeds mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Leeds tager imod Bournemouth på Elland Road den kommende lørdag.

Leeds kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Bournemouth vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Leeds har vundet 3 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Bournemouth har indtil videre præsteret 3 sejre og 4 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds v Bournemouth.

  • Der er scoret imod Leeds i 14 af de seneste 16 kampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 8 kampe
  • Leeds tabte deres seneste 4 kampe
  • Leeds har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 4 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 8 udekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 10 af de seneste 12 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Bournemouth har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe

Form Leeds mod Bournemouth

Leeds har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Leicester tabte de 2-0, Fulham også viste sig for stærke i en 2-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Leeds formåede at vinde 1-2 over Liverpool. Leeds lever indtil videre op til forventningerne om, at de skal være glade for bare at undslippe nedrykning i denne sæson. Leeds opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 8 og lukkede 6 mål ind.

Bournemouth har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Southampton, før West Ham satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Tottenham, der satte sig igennem med 2-3. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Bournemouth kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 20 mål og scorede selv 6.

Leeds opnåede 5 point for deres seneste 4 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 4 og lukkede 5 mål ind. Bournemouth noterede sig 10 point efter 3 sejre i deres seneste 5 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 7 mål, men indkasserede også 4 selv.

Leeds vs Bournemouth – Seneste nyt

Leeds kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Bournemouth.

Luis Sinisterra, Leo Hjelde, Adam Forshaw og Stuart Dallas er blandt de 4 spillere, som mangler for Leeds på lørdag.

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Leeds.

Det er navne som Neto, Lloyd Kelly og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Elland Road.

Leeds mod Bournemouth – indbyrdes historik

Leeds vandt 5 af deres foregående 6 kampe mod Bournemouth, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Leeds mod Bournemouth Spiltips

Selvom han blot var 2 gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Rodrigo trods alt stadig tegnet sig for 6 mål i denne Premier League sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Bournemouth.

Leeds høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Bournemouth lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Leeds præsterede 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Elland Road.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Leedss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1 mål i disse kampe.