Spileksperten

Mange prøver at blive spileksperten, der overgår alle de andre spileksperter, når det kommer til sports betting. Alligevel må man sande, at det at være spileksperten ikke altid er det nemmeste i verdenen. Man skal virkelig have erfaring, styr på sine statistikker og det rette held. 

Hvorfor vælger vi bettere så at følge råd fra spileksperten? Vi følger spilekspertens råd, for i sidste ende at have mere succes på pengekontoen. Dette er også med til at føle os mere sikre på, at det vi placerer vores penge på rent faktisk giver en vis succesrate. Vi mennesker elsker at finde forklaringer i vores liv på uvisse tilstande, og det gælder også, når det kommer til sports betting. Det kan være svært på egen hånd at finde de bedste spiludfald og finde de rigtige forklaringer og forudsigelser på, hvorfor netop en kamp ender som den gør.  Her er et eksempl på hvad en ekspert tager udgangspunkt

Rigtig mange derude oplever nemlig at tabe mere end der vindes. Denne teori bygger især op på, at mange sætter sine penge i blinde. Derfor er vores hovedregel, at man altid skal vide, hvad man sætter sine penge på. Selvom statistikker og data fra sportskampe og sportsturneringer ikke er alt, når det kommer til sports betting, har det alligevel en vis betydning for et bestemt udfald. Vores erfaringer bygger på, at selvom alt kan ske, så vinder man mere i længden ved at sætte sig ind i sit spil. 

De fleste better de steder, hvor beteksperterne har størst succes med at ramme de rigtige bets, hvilket giver god mening. De forskellige beteksperter rundt på de forskellige ekspertsider for sport, forsøger at finde forklaringer, der giver god mening og har værdi. Og hvad er den rette værdi? Er det et lavt sat odds, eller er det, hvad statistikkerne og viden peger mod ? Det er den rette kombination af dette. Et højt odds kan lige så godt vellykkes, som et lavt odds kan i princippet. Men hvis statistikkerne peger mod noget bestemt kan det også være en faktor.
Her spiller marginaler en stor rolle i alle sportsgrene, og der vil altid være noget uvist, som man ikke lige har taget stilling til i bagklogskabens lys. Som betekspert er man på mange måder udfordret, hvor man hurtigt kan se dum ud, når ens bets ikke går hjem. Og omvendt kan man ligne en betekspert, der har styr på sine ting, når der er succes. I sidste ende handler det om en tillid og troværdighed for beteksperten, som tager tid at bygge op for sine tilhængere. De besøgende ønsker i sidste ende kvalitet frem for kvantitet.  Forskellen på at være spilekspert og betekspert ses i skillelinjen mellem lave odds og statistik. Når man er spilekspert har man fokus på statisstikker og viden, hvor man som betekspert mere dykker ned i de forskellige odds sandsynligheder i forhold til bookmakerne oddsvalg. 

Her hos livespiltips får du ekspertråd, der er på linje med ekspertsider såsom spilxperten og betxperten, hvor man kan finde forskellige råd, der bygger på viden. Her hos livespiltips forsøger vi at gå mere i dybden med statistikker, når vi kommer med vores betting tips. Her følger vi fast modeller for, hvordan man kan opnå succes på pengekontoen, på den bedst mulige måde. Dette skal give vores besøgende et bedre statistisk overblik. Vi har fokus på kvaliteten i vores spil-og beteksperåd.