Spilfiduser

Hos Livespiltips er vi aktuelle indenfor sportsverdenen, hvor der altid sker noget nyt. Vi står parate i den konstante bevægelse til at hjælpe i en bred vifte af sport, spilfiduser og bookmakervalg.
Vi ønsker at give dig det bedste grundlag for sports betting. Hos os kan du altså finde de informationer – du skal bruge – til de nyeste spilfiduser på udvalgte sportskampe. Der er både dagens spilfidus, dagens double og dagens triple.

Dagens spilfidus

Herunder finder du dagens spilfidus, hvor vi med vores spilfiduers giver dig de bedste enkelt spil fra dagens sportskampe. Du kan vælge at sætte dem sammen under et spil, men der anbefales at disse forslag spilles under enkelte spil, da sandsynlighederne på enkelt kampene typisk vil være mindre under disse spilfiduser i forhold til enkelt kampene under dagens double og dagens triple.

Dagens double

Med dagens double er der kombineret to kampe under et spil. Her vil oddsene typisk være mindre på enkelt kampene, men med dagens double får du en kombination, som giver dig gode chancer for at ramme plet. Med dagens double er der også mulighed for at spille på hver enkelt kamp, men vi anbefaler, at der med dagens double spilles samlet på de to kampe.

Dagens triple

I dagens triple udfordrer vi virkelig os selv. Her er der analyseret på 3 kampe i en sammensætning af hinanden. Her er der også mulighed, for at spille på hver enkelt kamp for sig selv, men vi anbefaler, at man kombinerer dagens triple til et samlet odds.