Spilfiduser

SI widget preview

Aktuelle velkomsttilbud

Spilfiduser

På livespiltips.dk forsøger vi at give dig de bedste spilfiduser alle dage. Spilfiduser definerer vi som skæve bets, der ikke falder inden for den klassiske 1X2, som alle spillere kender. Med andre ord en type af væddemål, som du måske ikke selv havde opsporet uden hjælp herfra.

Den specifikke spilfidus, du vil finde her på sitet, kan variere lige fra “Eftermiddags-doublen” indeholdende et par kampe med kickoff lige før spisetid, til “Måljagten” eller “Den Satsede”. Fælles for dem alle er, at selve oddset pakkes ind i en lille statistik forklaring, som understreger hvorfor dette odds er godt. Vi guider dig videre til den udbyder, der har de bedste odds på netop disse spil.

Hver dag vil du finde nye væddemål og nye odds fra forskellige udbydere, så sørg for at holde et vågent øje denne side. Vi lover at holde den opdateret.

Indsats og bonus

I tillæg til hver spilfidus kan du selv vælge indsatsen og med det samme se, hvordan gevinsten vil se ud. Dette er dog kun en forhåndsvisning – ved at klikke videre til udbydere får du selv mulighed for at sammensætte din kupon yderligere, som du ønsker, og definere din indsats.

Foruden selve oddsene serverer Livespiltips.dk også signup tilbud til dig fra de bookmakere, som tilbyder det. Disse bonuser ændrer sig hele tiden, men ses ofte som en velkomstbonus op til et bestemt beløb eller et free bet. Det er meget forskelligt, om der er et omsætningskrav eller minimum odds, før bonus er tilgængelig – læs mere om dette hos den enkelte udbyder.

Hos Livespiltips.dk er nøgleordet “forberedelse”. Alle vores spilfiduser er lavet før kickoff, så du kan nå at læse det, før kampene fløjtes i gang. Vi er klar over, at rigtig mange spiludbydere tilbyder livebetting. Den vej har vi dog valgt ikke at gå, da odds og sandsynligheder ændrer sig så drastisk/hurtigt, at vi ikke ville kunne stå inde for validiteten af væddemålene. Det kan vi til gengæld i vores spilfiduser, som ændrer sig, såfremt bookmakerens odds ændrer sig. Derfor skal du ikke være nervøs for, om kuponen stadig gælder

Hos Livespiltips er vi aktuelle indenfor sportsverdenen, hvor der altid sker noget nyt. Vi står parate i den konstante bevægelse til at hjælpe i en bred vifte af sport, spiltips, spilfiduser og bookmakervalg.
Vi ønsker at give dig det bedste grundlag for sports betting. Hos os kan du altså finde de informationer – du skal bruge – til de nyeste spilfiduser på udvalgte sportskampe. Der er både dagens spilfidus, dagens double og dagens triple.

Spilfiduser tager afsæt i stats

Der er nogle specifikke statistikker, som går igen, når vi analyserer spilfiduser. Af naturlige årsager er antallet af mål i de foregående kampe til/mod både hjemmehold og udehold en stor faktor for, hvilke kampe vi udvælger i kategorien “Måljagten”. Det kan enten være tophold med god gang i scoringen, eller bundhold der ikke rigtig evner at lukke af for tiden. Eller måske endda begge, hvilket ofte giver spilfidusen mere pondus.

“Den Satsede” er typisk den kupon med fleste kampe, men også den hvor gevinsten er størst. Du vil for det meste opleve, at selve oddsene er større her, og dermed ligger vinderchancerne ikke lige så meget til højrebenet, som I de andre spilfiduser. Til gengæld har vi specifikt udvalgt disse høje odds som dem, der har største chance for at gå hjem. Du skal jo gerne gå herfra med gevinst.

Dagens spilfidus

Herunder finder du dagens spilfidus, hvor vi med vores spilfiduers giver dig de bedste enkelt spil fra dagens sportskampe. Du kan vælge at sætte dem sammen under et spil, men der anbefales at disse forslag spilles under enkelte spil, da sandsynlighederne på enkelt kampene typisk vil være mindre under disse spilfiduser i forhold til enkelt kampene under dagens double og dagens triple.

Dagens double

I dagens double er der kombineret to kampe under et spil. Her vil væddemålene typisk være af mindre beløb, men til gengæld får du en kombination, som giver dig gode chancer for at ramme plet.

Du har naturligvis mulighed for at spille på den enkelte kamp separat, men vi vurderer, at der med denne double er gode vinderchancer på de to kampe i en samlet kupon.

Dagens triple

I dagens triple udfordrer vi virkelig os selv. Her er der analyseret på 3 kampe i et væddemål. Her er der også mulighed for at spille på hver enkelt kamp for sig selv, men vi anbefaler, at man kombinerer dagens triple til et samlet odds.