AaB har de friske ben til at nedkæmpe Randers FC

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når AaB får besøg af Randers FC på Aalborg Portland Park. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i 3F Superliga den kommende søndag. Med en placering som nummer 3 i stillingen har AaB samlet 24 point efter 14 kampe. På 24 point befinder Randers FC sig rangeret som nummer 4 for 14 afviklede kampe. 

De går ind til kampen på Aalborg Portland Park som favoritter, og AaB har udsigt til at skabe lidt afstand til Randers FC i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag. 

AaB har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange. 

Hvad målscoring angår, er Randers FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB vs Randers FC.

  • AaB har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • AaB har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 2 of 4 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Randers FC har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 4 af 6 kampe.

Form AaB mod Randers FC

AaB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AaB igennem de seneste ugers kampe. AaB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 5-2 mod Viborg FF, hvorefter de opnåede 1-1 mod FC Midtjylland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod FC Nordsjælland.

Randers FC inde i god stime.

Randers FC vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. De seneste tre kampe har for Randers FC givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Middelfart Boldklub med 0-4, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-3 mod FC Midtjylland. Deres seneste opgør, mod Jablonec, indbragte et point i en 2-2 kamp.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at AaB formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.12, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AaB 47% chance for at banke Randers FC. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod Randers FC udbetaler 3.30 i gevinst på oddset for en sejr.

AaB v Randers FC Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da AaB senest mødte Randers FC i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. AaB går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. De seneste 10 kampe mellem AaB og Randers FC har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

Hold øje med Iver Fossum når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for AaB, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Vito Hammershoej-Mistrati har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Randers FC, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.