AaB mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB agerer værter på Aalborg Portland Park for gæsterne fra AC Horsens til et opgør i 3F Superliga på søndag.

AaB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 27 mål. Det er 2.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 0 gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens AC Horsens præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v AC Horsens.

  • I 12 af de seneste 13 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 14 kampe
  • AaB har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • AaB har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste kampe
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • AC Horsens scorede i deres seneste 11 kampe
  • AC Horsens vandt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens scorede i 11 af deres seneste 12 udekampe
  • AC Horsens har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe

Form AaB mod AC Horsens

AaB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Viborg FF, hvorefter de mod Viborg FF tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod F.C. København, der vandt 1-3.AaB har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Aalborg Portland Park. De opnåede uafgjort 0 gange og tabte 5 af disse, hvori de scorede 9 og indkasserede 14 mål.

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Hvidovre IF, før de bankede F.C. København med 0-1. Senest blev Lyngby Boldklub nedlagt i en 1-0 sejr.AC Horsens vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 13 mål.

AaB vs AC Horsens – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for AaB, når de skal i aktion mod AC Horsens.Lars Kramer behøver ikke klæde om, når AaB næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Daniel Granli sidder over for AaB i deres kommende opgave på grund af en skade.

AaB mod AC Horsens – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem AaB og AC Horsens fandt sted i April 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har AaB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.71, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AaB58% chance for at banke AC Horsens. En pointdeling betaler 3.85 i gevinst på oddset, hvor imod AC Horsens udbetaler 4.64 i gevinst på oddset for en sejr.AaB går til kampen mod AC Horsens med en 4-2-4 statistik for deres seneste 10 encounters. Det giver en sejrsrate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Jakob Ahlmann ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. AC Horsens sætter deres lid til, at Jacob Buus kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

AaB høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 7 nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 2 nederlag.AC Horsens var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. AaB præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens AC Horsens landede et snit på 1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 10 af AaBs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som AC Horsens spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.