AaB mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB skal op imod B.93 på Aalborg Portland Park den kommende søndag i en spændende Nordicbet Liga duel.

AaB går ind til runde 13 som nummer 1 i Nordicbet Liga tabellen med 30 point på kontoen. Med 12 runder bag dem har B.93 samlet 11 point, hvilket giver dem en placering som nummer 10 i stillingen.

B.93 fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. AaB bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

AaB har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste seks kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede syv mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

B.93 er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens B.93 præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

AaB har vundet ni sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden nul kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. AaB er på en imponerende stime af 12 kampe i træk uden nederlag.

B.93 kigger på tre sejre, samt to uafgjorte såvel som syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • AaB scorede i deres seneste 16 kampe
  • AaB har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • AaB var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • AaB vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 7 af AaB’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • B.93 var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • B.93 tabte deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 4 B.93 kampe, har summen af mål været over 2.5
  • B.93 har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • B.93 har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Form AaB mod B.93

AaB har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-3 til FC Fredericia. De svarede stærkt igen mod Vendsyssel FF, som blev slået 1-3, før de sejrede 1-4 over AC Horsens. AaB har vist potent form på Aalborg Portland Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod to imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

B.93 har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Randers FC, hvorefter de mod Sønderjyske Fodbold tabte 4-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Hillerød Fodbold, der vandt 0-3. B.93 vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

AaB vandt fire kampe, scorede 13 mål og indkasserede fire i deres foregående fem kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 13 point. B.93 opnåede nul sejre og et point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind.

AaB vs B.93 – Seneste nyt

AaB mod B.93 – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AaB med de tre point i en 0-3 kamp, der blev spillet på Aalborg Portland Park den 22 juli 2023. AaB vandt en af deres seneste to kampe mod B.93, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

AaB mod B.93 Spiltips

Richard Odada har været stærk for AaB i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. B.93 håber, at Mikkel Mouritz kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

AaB var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. B.93 sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. AaB satte syv sejre på kontoen for deres seneste 10 Nordicbet Liga kampe. Gæsterne fra B.93 vandt tre af deres seneste 10 kampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af AaBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.