AaB mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når AaB træder op imod Brøndby IF på Aalborg Portland Park den kommende søndag i 3F Superliga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Efter 30 kampe afviklet er AaB placeret nummer 4 i stillingen med 45 point. Der er 3 points forskel til Brøndby IF, der som nummer 6 har samlet 42 point sammen.

Både AaB og Brøndby IF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

AaB har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Brøndby IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Brøndby IF.

 • AaB har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • I de seneste 4 kampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
 • AaB har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • AaB scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • AaB tabte 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Brøndby IF har ikke vundet deres seneste 9 kampe
 • Brøndby IF tabte 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 9 kampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 4 udekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
 • AaB har scorede i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Brøndby IF
 • AaB har scorede i 15 af de senest 17 hjemmekampe mod Brøndby IF
 • I de seneste 7 AaB kampe mod Brøndby IF var summen af mål under 3.5
 • AaB har vandt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Brøndby IF
 • AaB har har ikke tabt i 7 af 8 seneste kampe mod Brøndby IF

Form AaB mod Brøndby IF

AaB fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer AaB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-2 og 1-2 mod Silkeborg IF og FC Midtjylland. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Randers FC.

Brøndby IF fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Brøndby IF, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod Randers FC, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod F.C. København. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod FC Midtjylland.

AaB vs Brøndby IF – Seneste nyt AaB kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brøndby IF den kommende søndag. Anders Hagelskjær og Malthe Højholt er ikke til rådighed for AaB-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne. Lucas Andersen, Magnus Christensen, Rasmus Thelander og Rufo er blandt de 4 spillere, som mangler for AaB på søndag. Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AaB på Aalborg Portland Park. Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AaB v Brøndby IF Indbyrdes historik

AaB formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i april 2022 og 3-0 i marts 2022. AaB går ind til opgøret med en historik mod Brøndby IF, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem AaB og Brøndby IF. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor AaB og Brøndby IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Aalborg Portland Park.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. AaB præsterede 1.8 goals mål i gennemsnit, mens Brøndby IF præsterede 1.1 goals i snit. Begge hold scorede 6 times gange i disse dueller.

AaB mod Brøndby IF – Formstærke spillere

Det har indtil videre været en god sæson for Louka Prip, der er oppe på flotte 14 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med 3 mål i hans seneste seks kampe, og AaB håber, at han finder den form frem igen mod Brøndby IF. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Louka Prip til at finde vej til netmaskerne her.