AaB og F.C. København i duel om andenpladsen

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når AaB tager imod F.C. København den kommende søndag. Med en placering som nummer 3 i stillingen har AaB samlet 28 point efter 16 kampe. På 30 point befinder F.C. København sig rangeret som nummer 2 for 16 afviklede kampe. AaB kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i 3F Superliga på søndag. De overhaler nemlig favoritterne fra F.C. København i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her. AaB har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange. F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 7 mål imod. Det giver et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v F.C. København.

  • AaB er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AaB har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • F.C. København ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste F.C. København kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form AaB mod F.C. København

AaB vanskelige at nedbryde.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for F.C. København igennem de seneste ugers kampe. AaB virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Nordsjælland, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Randers FC, hvorpå SønderjyskE blev besejret 3-1.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

F.C. København har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. F.C. København ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Silkeborg IF. Herefter var de oppe imod AGF i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lincoln Red Imps FC, som blev nedlagt med 0-4.

 

AaB v F.C. København Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AaB og F.C. København senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Aalborg Portland Park. Bookmakerne har AaB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.88, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AaB 35% chance for at banke F.C. København. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod F.C. København udbetaler 2.40 i gevinst på oddset for en sejr. AaB går ind til opgøret med en historik mod F.C. København, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem AaB og F.C. København kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

 

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Iver Fossum. Han er topscorer for AaB med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

F.C. København krydser til gengæld fingre for, at Pep Biel kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.