AaB mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i 3F Superliga, når AaB tager imod F.C. København på Aalborg Portland Park på søndag.

AaB sigter mod at bringe sig på tavlen i denne anden runde efter en uheldig start på en ny 3F Superliga kampagne, der gav nul point. Det var mildest talt heller ikke en imponerende åbning på sæsonen for de forsvarende mestre. FCK havde ikke kalkuleret med nederlag i eget hus til oprykkerne fra Horsens. Der skal revanche på bordet i Aalborg.

AaB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

F.C. København er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 7 mål, mens F.C. København præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v F.C. København.

  • AaB har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet deres seneste 9 kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 9 kampe
  • F.C. København har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • F.C. København scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • F.C. København har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • F.C. København vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 4 af deres seneste 5 kampe

Form AaB mod F.C. København

Bare ét point forhindrer AaB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-3 af Brøndby IF, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Viborg FF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Viborg FF, som satte sig igennem med 2-1. AaB var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 0 sluttede uafgjort og de led 5 nederlag. De stod selv for 8 mål, men indkasserede samtidig 12.

I deres seneste tre kampe formåede F.C. København først at banke Silkeborg IF med 2-1. Herefter nedlagde de også Randers FC med 0-2, inden stimen stoppede mod AC Horsens, der vandt en 0-1 sejr. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 6 mål, mens de samtidig indkasserede 4 mål.

AaB vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for AaB, når de skal i aktion mod F.C. København. Lars Kramer får en fridag fra AaB-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Daniel Granli sidder over for AaB i deres kommende opgave på grund af en skade.

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder AaB. Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København den kommende søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Akinkunmi Amoo og Zeca bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Aalborg Portland Park.

AaB mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København går ind til kampen mod AaB med en 7-1-2 fordel og der er odds 2.05 på, at F.C. København vinder endnu en sejr.

Iver Fossum har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. AaB satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. F.C. København kigger til gengæld mod Isak Bergmann Johannesson i håb om, at han kan udvide totalen på 3 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

AaB høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gang og led 7 nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 1 nederlag. F.C. København præsterede yderst acceptable 6 clean sheets i deres seneste 10 udekampe. AaB holdt rent bur i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. AaB præsterede 1 mål i gennemsnit, mens F.C. København præsterede 1.9 mål i snit. Begge hold scorede 5 gange gange i disse dueller. Over 2.5 mål gav gevinst i 10 af AaBs forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.