AaB mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra FC Fredericia kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

AaB jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 56 point på deres første 29 kampe. FC Fredericia er i hælene på dem med 44 point efter 29 runder, hvorved de ligger nummer 4 i tabellen.

AaB har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens FC Fredericia præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

AaB er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. AaB har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

FC Fredericia har indtil videre præsteret 12 sejre og otte uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga. FC Fredericia lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • AaB scorede i 36 af deres seneste 37 kampe
  • AaB scorede i 28 af deres seneste 29 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB scorede i deres seneste 17 hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 15 kampe AaB har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • 15 af AaB’s seneste 17 kampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • 9 af FC Fredericia’s seneste 11 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 FC Fredericia kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 4 FC Fredericia udekampe , har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod FC Fredericia i de seneste 8 kampe i Nordicbet Liga

Form AaB mod FC Fredericia

AaB har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af FC Fredericia, før Hobro IK satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Sønderjyske Fodbold, der satte sig igennem med 1-0. AaB opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede 13 og lukkede 13 mål ind.

FC Fredericia har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod AaB satte de sig igennem med 2-1, før Sønderjyske Fodbold viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da FC Fredericia gik ned 0-1 mod Kolding IF. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Fredericia to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede seks mål.

AaB opnåede 18 point fra deres foregående ti kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 19 mål scoret og 12 indkasseret. FC Fredericia scorede 33 mål og lukkede 33 ind i deres seneste 23 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 11 sejre og 36 point.

AaB vs FC Fredericia – Seneste nyt

AaB mod FC Fredericia – indbyrdes historik

AaB tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga med FC Fredericia, da FC Fredericia noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AaB sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. AaB går til kampen mod FC Fredericia med en 2-0-1 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 67%.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem AaB og FC Fredericia blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem AaB og FC Fredericia.

AaB mod FC Fredericia Spiltips

Mathias Jørgensen har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. AaB satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. FC Fredericia kigger til gengæld mod Sofus Berger i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

AaB høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. AaB har set otte af deres seneste 10 hjemmekampe på Aalborg Portland Park byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i seks af kampene. Der var over 2.5 mål i fem af FC Fredericias seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål to gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på 2.66 mål, mens FC Fredericia snittede 1.34 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af AaBs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.