FC Midtjylland jagter revanche for pointtab

AaB tager imod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park i runde 2 den kommende lørdag i 3F Superliga. AaB havde måske sat næsen op efter mere i første runde, men måtte i sidste ende stille sig tilfredse med uafgjort. 

Alle håber at komme igennem første runde med sejr, men det kiksede for FC Midtjylland, der overraskende måtte se alle tre point gå til OB. FC Midtjylland går ind til kampen mod AaB den kommende lørdag med håbet om at svare igen på nederlaget i første runde i 3F Superliga.

Verdicts

Form AaB vs FC Midtjylland

AaB startede med point

AaB åbnede sæsonen med flot point, og dermed fortsatte de sådan set, hvor de slap i den foregående sæson. Deres foregående tre Superligakampe gav først AaB en 4-0 sejr mod SønderjyskE, hvorpå fulgte en 2-2 uafgjort mod AGF, mens de i den seneste kamp delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod F.C. København.

FC Midtjylland med fokus på Europa

FC Midtjylland kunne godt bruge mindst det ene point i Aalborg efter skidt åbning på sæsonen. FC Midtjylland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-0 sejr mod AGF, et 2-1 nederlag mod OB og senest en 1-1 uafgjort mod Celtic i Champions League.

 

AaB v FC Midtjylland Indbyrdes historik

FC Midtjylland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i februar 2021 i 3F Superliga. AaB møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem AaB og FC Midtjylland var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.