AaB får besøg af glubske ulve

AaB byder velkommen til FC Midtjylland i 3F Superliga den kommende fredag på Aalborg Portland Park. AaB er placeret nummer 7 i stillingen med 21 point for 16 kampe. 12 point foran efter 16 kampe ligger FC Midtjylland nummer 2.

Det er snart nogle runder siden, at AaB senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra FC Midtjylland.

AaB drømmer om at stoppe ringe stime.

AaB er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I deres seneste tre kampe tabte AaB 3-2 til FC København, før de spillede 1-1 mod Brøndby IF for så senest at præstere en 0-0 mod Randers FC .

AaB lignede på forhånd et godt bud på en midterplacering, og det er de godt på sporet af netop nu.

AaB har på eget græs noteret sig 5 point ud af 12 mulige siden november. En form, som giver FC Midtjylland en tro på, at point er indenfor rækkevidde på fredag.

FC Midtjylland inde i god stime.

FC Midtjylland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. FC Midtjylland’s 3 seneste kampe startede med en 2-1 sejr mod Randers FC, efterfulgt af en 2-1 sejr mod OB i pokalen, hvorefter de senest besejrede AC Horsens 1-0.

Standarderne er tårnhøje for en klub som FC Midtjylland og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

FC Midtjylland har vist rigtig god form ude på det seneste med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende fredag.

AaB vs FC Midtjylland h2h

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AaB og FC Midtjylland senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede i 0-0 på Aalborg Portland Park. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at FC Midtjylland på det seneste har været i stand til at “læse” AaB godt med en 6-2-2 historik i 3F Superliga før denne kamp.

  • AaB ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Statistics