AaB og FCK kæmper om at hænge på i toppen

AaB vil forsøge at konsolidere positionen i 3F Superliga yderligere, når de tager imod F.C. København på onsdag. AaB ligger nummer 7 i stillingen med 19 point efter 13 kampe. 1 point foran efter 13 kampe finder man F.C. København på en placering som nummer 6.

F.C. København er på udkig efter at åbne et hul i stillingen i 3F Superliga til AaB, når de to rivaler skal op imod hinanden på onsdag.

AaB håber på frisk start.

AaB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i 3F Superliga. AaB har i deres foregående tre kampe tabt 1-0 til B 93 i pokalturneringen, efterfulgt af kneben 3-2 sejr mod Lyngby Boldklub, før de tabte 3-0 til AGF i den seneste opgave.

AaB lignede på forhånd et hold dømt til en middelmådig sæson, og det er de godt på sporet netop nu.

AaB har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på onsdag.

F.C. København vanskelige at nedbryde.

F.C. København går ind til kampen i håbet om at forbedre deres nuværende stime med et positivt resultat. F.C. København har i deres seneste tre kampe vundet 1-0 mod FC Nordsjaelland, før de tabte efter straffesparkskonkurrence til FC Midtjylland i pokalturneringen, inden de spillede 1-1 mod OB i den seneste opgave.

En placering i toppen af tabellen, og deltagelse i titelkampen, var et mål for sæsonen for F.C. København. De kan dog snart blive tvunget til reevaluere målet efter en skidt periode i 3F Superliga.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 5 kampe siden oktober, kan være dét, der udgør forskellen for F.C. København den kommende onsdag.

AaB vs F.C. København h2h

F.C. København gik tomhændede fra deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AaB sikrede en sejr på 2-1. Men de sikrede dog tre point i det omvendte opgør, hvor F.C. København sejrede 1-0. Den seneste tids kampe mellem de to rivaler har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 sluttede med under 2.5 mål. Med en historik der siger 5-2-3 mod AaB i deres seneste dueller i 3F Superliga, kan F.C. København i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • F.C. København ubesejret i seneste 4 kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I de seneste 3 of 5 F.C. København kampe var summen af mål UNDER 3.5;
  • F.C. København har scoret imod i seneste 5 af 7 kampe.

Bookies are giving following odds for this match: AaB to win 3.10, for draw 3.40 and F.C. København to win 2.05.

Statistics