AaB mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Hobro IK kommer til Aalborg Portland Park til et opgør i Nordicbet Liga på søndag, håber AaB at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AaB går ind til runde 28 som nummer 2 i Nordicbet Liga tabellen med 56 point på kontoen. Med 27 runder bag dem har Hobro IK samlet 37 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

AaB har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 18 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.8 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Hvad målscoring angår, er Hobro IK ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

AaB er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. AaB var på måltavlen i deres seneste 27 i træk.

Hobro IK har indtil videre præsteret 11 sejre og fire uafgjorte samt 12 nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • AaB scorede i deres seneste 35 kampe
  • AaB scorede i deres seneste 27 kampe i Nordicbet Liga
  • I 15 af de seneste 17 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • I 15 af de seneste 17 kampe AaB har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • 14 af AaB’s seneste 15 kampe havde over 2.5 mål
  • 15 af Hobro IK’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 kampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Hobro IK i de seneste 10 kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 8 kampe Hobro IK har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret

Form AaB mod Hobro IK

Bare ét point forhindrer AaB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Hobro IK, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod Kolding IF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Fredericia, som satte sig igennem med 2-1. AaB vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede 13 og lukkede 12 mål ind.

Hobro IK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod AaB satte de sig igennem med 2-1, før FC Fredericia viste sig for stærke og sejrede 1-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Hobro IK gik ned 3-1 mod Vendsyssel FF. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hobro IK to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede seks mål.

AaB er det mest scorende hjemmehold i Nordicbet Liga med 29 mål scoret, mens de indkasserede 15. Samtidig er Hobro IK de mindst scorende udehold i Nordicbet Liga med blot 16 kasser på kontoen. De lukkede samtidig 14 ind.

AaB opnåede 18 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 21 mål scoret og 13 indkasseret. Af deres seneste 12 kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig ti point og tre sejre. De indkasserede 18 mål, mens de selv scorede 11 gange.

AaB vs Hobro IK – Seneste nyt

AaB mod Hobro IK – indbyrdes historik

Hobro IK vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. AaB vandt to af deres foregående ti kampe mod Hobro IK, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

Hobro IK scorede i deres seneste 5 opgør mod AaB i Nordicbet Liga. Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem AaB og Hobro IK.

AaB mod Hobro IK Spiltips

Jesper Cornelius virker til at være i anstændig form for Hobro IK, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi AaB, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mathias Jørgensen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

AaB var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Hobro IK sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. AaB holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Hobro IK præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Hobro IK snittede 1.67 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i ni af AaBs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.1 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.