AaB mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB skal op imod Hobro IK på Aalborg Portland Park på søndag i en spændende Nordicbet Liga duel.

AaB er nummer 2 i tabellen med 38 point efter 16 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 5 med 25 point efter 16 kampe.

AaB har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste otte kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede otte mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Hobro IK præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

AaB er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til nul nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. AaB er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Aalborg Portland Park nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Hobro IK har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 16 kampe, hvori de noterede sig otte sejre og fem nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • AaB scorede i deres seneste 20 kampe
  • AaB har ikke tabt 19 af 20 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i deres seneste 9 hjemmekampe
  • AaB har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Hobro IK’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Hobro IK vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Hobro IK i 10 af de seneste 12 kampe

Form AaB mod Hobro IK

AaB ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Kolding IF med 0-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod FC Helsingør. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Næstved BK. AaB præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

De seneste tre kampe har for Hobro IK givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke HB Køge med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Sønderjyske Fodbold. Deres seneste opgør, mod Hillerød Fodbold, indbragte et point i en 0-0 kamp. Hobro IK præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede fire.

AaB opnåede 16 point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 14 mål scoret og fire indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig tre point og en sejre. De indkasserede ni mål, mens de selv scorede seks gange.

AaB vs Hobro IK – Seneste nyt

AaB mod Hobro IK – indbyrdes historik

AaB vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. AaB vandt tre af deres foregående ti kampe mod Hobro IK, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem AaB og Hobro IK.

AaB mod Hobro IK Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Sebastian Otoa, der viser god form for AaB. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Hobro IK.Gæsterne krydser fingre for Muamer Brajanac til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

AaB var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Hobro IK sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led to nederlag. Hobro IK var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på to mål, mens Hobro IK snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af AaBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.