Horsens og AaB har sendt defensiverne på sommerferie

AaB har fordel af hjemmebane på Aalborg Portland Park, når AC Horsens kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. Med en placering som nummer 1 i tabellen har AaB samlet 39 point efter 29 kampe. På 23 point befinder AC Horsens sig rangeret som nummer 6 for lige så mange kampe.

AC Horsens lurer på overraskelsen mod AaB på søndag efter en god serie af kampe uden nederlag.

AaB drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AaB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først AaB et 1-0 nederlag mod AC Horsens, herefter fulgte en 4-0 sejr mod Lyngby Boldklub, mens de i den seneste kamp kom til kort i et 1-0 nederlag mod OB.

AaB har hjemme taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på søndag.

AC Horsens bøjer sig ikke.

AC Horsens går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. AC Horsens seneste 3 kampe byder på en 1-0 sejr mod AaB, en 3-3 uafgjort mod Vejle Boldklub og senest en en actionspækket 4-3 sejr mod Lyngby Boldklub .

En række stærke præstationer på udebane har set AC Horsens tage 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende søndag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

AaB vs AC Horsens h2h

AaB jagter fire på stribe

AC Horsens vandt 1-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Casa Arena Horsens i april 2021 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i 3F Superliga. Begge står noteret for 4 sejre i de seneste 10 kampe, mens 2 kampe sluttede uden vinder.

Stats and facts for AaB and AC Horsens.

  • AaB har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • AaB har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AC Horsens er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AC Horsens har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • AC Horsens har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 6 of 8 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AaB giver 1.57 for en sejr, uafgjort betaler 4.20 retur, mens AC Horsens giver 5.00 på oddset.