AaB mod Kolding IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Kolding IF kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

AaB jagter førstepladsen i Nordicbet Liga stillingen efter at have opnået 55 point på deres første 25 kampe. Kolding IF er i hælene på dem med 38 point efter 25 runder, hvorved de ligger nummer 3 i tabellen.

AaB har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Kolding IF har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

AaB har vundet 16 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. AaB var på måltavlen i deres seneste 25 i træk.

Kolding IF har indtil videre præsteret 11 sejre og fem uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga. Kolding IF tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • AaB scorede i deres seneste 33 kampe
  • AaB scorede i deres seneste 25 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • I 13 af de seneste 15 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • I 13 af de seneste 15 kampe AaB har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Kolding IF i 16 af de seneste 17 kampe
  • Kolding IF scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod Kolding IF i 14 af de seneste 15 kampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod Kolding IF i 15 af de seneste 17 udekampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Kolding IF har spillet, har begge hold scoret

Form AaB mod Kolding IF

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AaB i øjeblikket. Mod Sønderjyske Fodbold satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 2-2 mod Vendsyssel FF. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Hobro IK. AaB vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også ti ind.

Kolding IF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Hobro IK, før de nedlage FC Fredericia med 4-0. Mod Vendsyssel FF blev der delt i porten i en 0-0 kamp. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Kolding IF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede syv mål.

AaB har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste otte kampe mod disse, vandt de fem og indsamlede 18 point. De scorede også 17 mål, mens de indkasserede ti selv. Af deres seneste syv kampe mod hold fra top seks sikrede Kolding IF sig en point og nul sejre. De indkasserede 14 mål, mens de selv scorede tre gange.

AaB vs Kolding IF – Seneste nyt

AaB mod Kolding IF – indbyrdes historik

AaB vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. AaB vandt to af deres foregående to kampe mod Kolding IF, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem AaB og Kolding IF.

AaB mod Kolding IF Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Mathias Jørgensen viser rigtig god form med fem mål i seks kampe og AaB bør bringe ham i spil mod Kolding IF. Sidstnævnte ankommer med Thomas Mikkelsen, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

AaB høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Kolding IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. AaB åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Kolding IF har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på to mål, mens Kolding IF snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af AaBs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.