AaB skal svare igen på nedtur mod bundproppen

AaB tager den kommende fredag imod Lyngby Boldklub i 3F Superliga på Aalborg Portland Park. AaB indtager en 1. plads med 36 point efter 27 kampe. Lyngby Boldklub har 25 point og er på en 5. plads i tabellen.

AaB drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AaB igennem de seneste ugers kampe. I AaBs 3 sidste kampe har de været igennem en 2-2 uafgjort mod Lyngby Boldklub,
hvorefter fulgte en 1-1 uafgjort mod Vejle BK, mens de senest udspilede OB 3-2.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for AaB hjemme, men tre point den kommende fredag virker ikke utænkeligt.

Lyngby Boldklub drømmer om mere.

Lyngby Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Lyngby Boldklub sluttede med en 2-2 uafgjort mod AaB, hvorefter de noterede en 3-1 sejr mod AC Horsens for senest at agere den ene part i et 1-0 nederlag mod SoenderjyskE.

Det kan måske undre en lille smule at se Lyngby Boldklub vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 4 sejre i de seneste 6 ude kampe siden februar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

AaB vs Lyngby Boldklub h2h

Head-2-Head

AaB har overtaget

Hverken AaB eller Lyngby Boldklub formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. AaB har været lidt mere succesrig end Lyngby Boldklub i deres seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga. Med en 5-2-3 historik før deres næste kamp, har det ofte været givtigt at spille AaB på oddset mod Lyngby Boldklub.

  • AaB har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • AaB har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5;
  • AaB har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk.
  • Lyngby Boldklub har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Lyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AaB giver 1.91 for en sejr, uafgjort betaler 3.80 retur, mens Lyngby Boldklub giver 3.50 på oddset.