Førstepladsen på spil når OB gæster AaB

AaB byder velkommen til OB i 3F Superliga den kommende onsdag på Aalborg Portland Park. AaB indtager en 1. plads i nedrykningsspillet med 33 point efter 25 kampe. OB har 30 point og er på en 2. plads i samme tabel.

Det er snart nogle runder siden, at OB senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra AaB.

AaB bøjer sig ikke.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AaB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først AaB en 3-2 sejr mod SønderjyskE, herefter fulgte en 2-2 uafgjort mod Lyngby Boldklub, mens de i den seneste kamp delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod Vejle BK.

Formen hjemme lader meget tilbage at ønske for AaB i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på onsdag, skal de finde noget ekstra frem.

OB håber på frisk start.

OB er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at OB sluttede med en 1-1 uafgjort mod AC Horsens, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Vejle BK for senest at agere den ene part i en 1-1 uafgjort mod SønderjyskE.

OB har på udebane bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på onsdag.

AaB vs OB h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

OB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i marts 2021 i 3F Superliga. Interessant nok, ikke mindst set fra et betting-vinkel, præsterede mindst en af klubberne at holde buret rent i 7 kampe af de 10 seneste opgør. Med andre kunne man have lavet en god skilling på oddset ved at spille nej til “begge hold til at score”. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og OB har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 5 opgør. AaB nappede alle tre point i 2 møde, mens 3 opgør sluttede uafgjort i 3F Superliga.

  • AaB er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.
  • OB ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 12 of 14 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 seneste OB udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: AaB giver 2.25 for en sejr, uafgjort betaler 3.30 retur, mens OB giver 3.00 på oddset.