AaB mod OB i 3F Superliga runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

AaB byder velkommen til OB i 3F Superliga den kommende fredag på Aalborg Portland Park. Efter 8 kampe afviklet er AaB placeret nummer 3 i stillingen med 15 point. Der er 5 points forskel til OB, der som nummer 7 har samlet 10 point sammen. Bookmakerne har AaB som favoritter til sejren i dette opgør. 

Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AaB49% chance for at banke OB. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod OB udbetaler 3.50 i gevinst på oddset for en sejr. 

OB drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som AaB besidder, når de to klubber møder hinanden i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB vs OB.

  • AaB er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • AaB har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • AaB har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 of 7 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • OB er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • OB ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 9 udebane kampe i træk.

Form AaB vs OB

AaB bøjer sig ikke.

AaB ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AaB præsterede en 1-1 uafgjort mod Randers FC, hvorefter de noterede en 2-1 sejr mod FC Nordsjælland, inden deres seneste kamp resulterede i en 3-2 sejr mod Viborg FF.

OB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for OB igennem de seneste ugers kampe. OB har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod AGF, en 2-1 sejr mod FC Roskilde og senest en 2-1 sejr mod SønderjyskE.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med AaB til 2.05 på oddset.

AaB v OB Indbyrdes historik

AaB tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da OB noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AaB sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. AaB går ind til opgøret med en historik mod OB, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem AaB og OB bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Iver Fossum når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for AaB, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Joergen Skjelvik har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for OB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.