AaB mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB agerer værter på Aalborg Portland Park for gæsterne fra OB til et opgør i 3F Superliga den kommende mandag.

AaB er nummer 5 med 18 point og en målscore på 22-33, mens OB ligger nummer 3 med 28 point og en målscore på 28-41.

Når det kommer til mål, er AaB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens OB præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

AaB er noteret for fire sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

OB kigger på syv sejre, samt syv uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v OB.

  • AaB har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AaB i 16 af de seneste 18 kampe
  • 10 af AaB’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 AaB kampe, har summen af mål været under 3.5
  • OB tabte deres seneste 3 udekampe
  • OB tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • 4 af OB’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • OB var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod OB i de seneste 5 kampe

Form AaB mod OB

AaB har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Randers FC tabte de 0-1, hvorefter de vandt 0-4 over AC Horsens. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Viborg FF. AaB vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Aalborg Portland Park, men spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. De lukkede otte ind og scorede selv tre.

OB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod AaB satte de sig igennem med 2-1, før AGF viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da OB gik ned 1-3 mod FC Midtjylland. OB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv syv.

AaB har opnået fem point fra deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt en kampe med en score på ni mål for og 25 imod. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede OB sig fire point og en sejre. De indkasserede 16 mål, mens de selv scorede fem gange.

AaB vs OB – Seneste nyt

AaB kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod OB den kommende mandag. Lars Kramer og Lars Kramer er ikke til rådighed for AaB-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec er alle ude af truppen, som AaB tager imod OB med på Aalborg Portland Park.

OB ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder AaB på Aalborg Portland Park.

Bashkim Kadrii rejser ikke med OB til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AaB mod OB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb OB med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. AaB går til kampen mod OB med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

AaB scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod OB i 3F Superliga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem AaB og OB.

AaB mod OB Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks 3F Superliga kampe, håber AaB stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter OB deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks 3F Superliga kampe.

AaB høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. OB sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga for AaB havde over 2.5 mål. I fem af de seneste 10 udekampe for OB, var der over 2.5 mål.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens AaB har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har OB et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af AaBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.