AaB kæmper for slutspilschancen mod OB

AaB byder velkommen til OB i 3F Superliga den kommende søndag på Aalborg Portland Park. AaB er placeret nummer 7 i stillingen med 28 point for 21 kampe, og 3 point bagefter efter 21 kampe ligger OB nummer 9.

Begge klubber er ude efter at komme op i top 6 i 3F Superliga, når AaB byder velkommen til OB. Kun én af dem har dog chancen søndag eftermiddag.

AaB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AaB igennem de seneste ugers kampe. I AaBs 3 sidste kampe har de været igennem et 2-1 nederlag mod AC Horsens, hvorpå fulgte en 1-0 sejr mod SønderjyskE, mens de senest bankede Vejle BK 2-0.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for AaB hjemme, men tre point den kommende søndag virker ikke utænkeligt.

OB håber på frisk start.

OB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I OBs 3 sidste kampe har de været igennem et 2-0 nederlag mod Vejle BK, hvorpå fulgte et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland, mens de senest tabte 3-0 til Brøndby IF.

OB kan risikere en afklapsning på søndag, deres sølle 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

AaB vs OB h2h

Head-2-Head

OB vandt 2-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Nature Energy Park i december 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. OB har en 5-3-2 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod AaB i 3F Superliga.

  • I 5 of 7 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • OB ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • OB ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste OB udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.