Kan Randers svare igen i Aalborg mod AaB

Såvel AaB som Randers FC ligger godt placeret midt i tabellen. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen i 3F Superliga, når de står overfor hinanden på Aalborg Portland Park den 14. februar kl. 14:00 i 16. runde i 3F Superliga. Som nummer 7 i stillingen har AaB indsamlet 20 point efter 15 kampe. For 25 point har Randers FC med samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 5.

Randers FC har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra AaB vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

AaB fortsat skidt kørende.

AaB er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. De sluttede 2020 med at blive smadret blev smaderet af AGF i et 3-0 nederlag, for at starte 2021 med at blive besejret 3-2 af FC København for senest at spille 1-1 mod Brøndby IF.

AaB lignede på forhånd et godt bud på en midterplacering, og det er de godt på sporet af netop nu.

Formen på hjemmebane lader meget tilbage at ønske for AaB i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på søndag, skal de finde noget ekstra frem.

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Randers FC i de seneste runder af 3F Superliga. I deres tre foregående kampe sikrede Randers FC sig en 1-0 sejr mod SønderjyskE, hvorefter de tog en 3-0 sejr mod AC Horsens for senest at tabe 2-1 til FC Midtjylland.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men de ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til Randers FC.

Randers FC har været tæt på urørlige på udebane med 6 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et meget stærkt spil til at sætte tre point på kontoen.

AaB vs Randers FC h2h

AaB vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Cepheus Park Randers i november 2020 i 3F Superliga. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når AaB clasher med Randers FC. 8 af deres seneste 10 dueller serverede over 2.5 mål. AaB vandt 30%, mens Randers FC vandt 40% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 3-3-4 for den seneste halve snes indbyrdes opgør.

  • AaB ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk.
  • Randers FC har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Randers FC har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Randers FC har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 10 of 12 seneste Randers FC kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Randers FC har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Randers FC har scoret i de seneste 4 udebane kampe i træk.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.85 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 54% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.85 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics