AaB mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når AaB træder op imod Silkeborg IF på Aalborg Portland Park på søndag i 3F Superliga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

AaB lægger beslag på placeringen som nummer 4 i 3F Superliga med 31 point for deres første 18 kampe. Differencen til Silkeborg IF er 3 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 5 i tabellen for 18 kampe.

De går ind til kampen som store outsidere, men Silkeborg IF ved, at de kan overhale AaB i stillingen i 3F Superliga med en sejr den kommende søndag.

AaB har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Silkeborg IF ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 9 mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Silkeborg IF.

 • AaB scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod AaB i 11 af de seneste 12 kampe
 • AaB har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
 • AaB har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Silkeborg IF har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
 • Silkeborg IF uafgjort 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Silkeborg IF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Silkeborg IF vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • AaB har har ikke tabt i 14 af 16 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • I 12 ud af 14 seneste AaB hjemmekampe mod Silkeborg IF var antallet af mål under 3.5
 • AaB har vandt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • AaB har scorede i 7 af de senest 8 hjemmekampe mod Silkeborg IF
 • I 3 ud af 4 seneste AaB hjemmekampe mod Silkeborg IF var antallet af mål over 2.5

Form AaB mod Silkeborg IF

AaB i fantastisk form.

AaB har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke SønderjyskE med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod F.C. København. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over FC Midtjylland.

Silkeborg IF fortsætter pointhøsten.

Silkeborg IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Nordsjælland. Herefter var de oppe imod AGF i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Vejle Boldklub, som blev nedlagt med 3-0.

AaB v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Hverken AaB eller Silkeborg IF formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har AaB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AaB 48% chance for at banke Silkeborg IF. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod Silkeborg IF udbetaler 3.50 i gevinst på oddset for en sejr. AaB går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem AaB og Silkeborg IF bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor AaB og Silkeborg IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Aalborg Portland Park.

Formstærk måltyv

Hold øje med Louka Prip når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for AaB, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Nicolai Vallys har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Silkeborg IF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.