AaB mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når AaB får besøg af Silkeborg IF på Aalborg Portland Park. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres 3F Superliga duel den kommende søndag.

Med en placering som nummer 3 i stillingen har AaB samlet 44 point efter 26 kampe. På 40 point befinder Silkeborg IF sig rangeret som nummer 4 for 26 afviklede kampe.

Motivationen bør være på plads hos AaB, som kan overhale Silkeborg IF i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Aalborg Portland Park.

Det er ikke sådan, at AaB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Silkeborg IF har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Silkeborg IF.

  • AaB har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF scorede i 11 af deres seneste 12 udekampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 12 af de seneste 14 udekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • AaB har har ikke tabt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk AaB har spillet mod Silkeborg IF har begge hold scoret
  • AaB har vandt i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Silkeborg IF
  • AaB har scorede i 8 af de senest 9 hjemmekampe mod Silkeborg IF
  • I de seneste 3 AaB hjemmekampe mod Silkeborg IF var summen af mål over 2.5

Form AaB mod Silkeborg IF

AaB inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede AaB først at banke Randers FC med 3-0. Herefter nedlagde de også Brøndby IF med 1-0, inden stimen stoppede mod FC Midtjylland, der vandt en 2-0 sejr.

Silkeborg IF håber på yderligere point til samlingen.

Silkeborg IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brøndby IF nedlagt 3-0, hvorpå F.C. København blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Randers FC, der blev slået med 1-2.

AaB v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Silkeborg IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i februar 2022 i 3F Superliga. AaB møder Silkeborg IF med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem AaB og Silkeborg IF kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor AaB og Silkeborg IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Aalborg Portland Park.

AaB mod Silkeborg IF – Hold øje med…

Det er vanskeligt at komme udenom Nicklas Helenius, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 6 gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for Silkeborg IF. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger 16 mål. Med 5 mål i seks kampe for AaB i 3F Superliga, er Louka Prip også en spiller, der er værd at holde øje med.