AaB mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på Aalborg Portland Park på søndag er en duel imellem hjemmeholdet AaB og gæsterne fra Silkeborg IF.

AaB er nummer 11 med 14 point og en målscore på 15-21, mens Silkeborg IF ligger nummer 5 med 21 point og en målscore på 25-22.

Der er blevet scoret flittigt i Silkeborg IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

AaB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Silkeborg IF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

AaB er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 7 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF kigger på 6 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Silkeborg IF.

  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • AaB scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • Silkeborg IF scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Silkeborg IF tabte deres seneste 3 kampe
  • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Silkeborg IF har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret

Form AaB mod Silkeborg IF

AaB har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-2 sejr over Lyngby Boldklub. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-3 til Viborg FF, siden 3-2 mod Brøndby IF. AaB præsterede kun én sølle sejr på Aalborg Portland Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 4 og tabte 1 af disse, hvori de scorede 5 mål og lukkede 6 ind.

Silkeborg IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af West Ham, før Viborg FF satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Anderlecht, der satte sig igennem med 0-2. Silkeborg IF blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne 3F Superliga sæson, og de holder stadig kursen. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 7.

AaB vs Silkeborg IF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for AaB, når de skal i aktion mod Silkeborg IF. Lars Kramer behøver ikke klæde om, når AaB næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Josip Posavec sidder over for AaB i deres kommende opgave på grund af en skade.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder AaB. Blandt de fraværende spillere i Silkeborg IF-truppen, er Tobias Salquist i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mark Brink, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Aalborg Portland Park.

AaB mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Silkeborg IF har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod AaB i 3F Superliga-regi. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. AaB går til kampen mod Silkeborg IF med en 3-1-6 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem AaB og Silkeborg IF. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

AaB mod Silkeborg IF Spiltips

Younes Bakiz har 4 mål i seks 3F Superliga kampe for AaB, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Silkeborg IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Sebastian Joergensen, der har banket 4 mål ind i 3F Superliga.

AaB vandt beskedne 1 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra Silkeborg IF vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. AaB har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Aalborg Portland Park, da de kun noterede sig 0 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 7 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. AaB opererer med et snit på 1.4 mål i disse dueller, mens Silkeborg IF ligger på 1.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af AaBs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som Silkeborg IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.