Formsvag mod formsvag når SønderjyskE besøger AaB

AaB tager imod SønderjyskE på Aalborg Portland Park i runde 20 i 3F Superliga på mandag. Med en placering som nummer 9 i tabellen har AaB samlet 22 point efter 19 kampe. På 25 point befinder SønderjyskE sig rangeret som nummer 7 for lige så mange kampe.

SønderjyskE har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra AaB vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

AaB drømmer om at stoppe ringe stime.

AaB ankommer til kampen den kommende mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe blev AaB udspillet 2-0 af FC Midtjylland, før de spillede 2-2 mod FC Nordsjælland for så senest at præstere et 2-1 nederlag mod AC Horsens.

AaB gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dén drøm kan de meget snart skyde en hvid pind efter.

AaB har hjemme bare formået at tage 4 point ud af 12 mulige siden december på Aalborg Portland Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

SønderjyskE fortsat skidt kørende.

SønderjyskE ankommer til kampen på mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. SønderjyskE blev udspillet 2-0 af AGF, hvorefter de led et 4-1 nederlag mod Lyngby Boldklub, inden de spillede 1-1 mod OB i deres foregående tre kampe.

Ikke mange forudså SønderjyskE blande sig i den sjove ende af tabellen, men i nuværende form virker ikke engang Europa udenfor rækkevidde.

Med 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra SønderjyskE vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

AaB vs SønderjyskE h2h

Head-2-Head

AaB trak det korteste strå, da SønderjyskE vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 3-1 sejr AaB noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Begge hold har noteret sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe i 3F Superliga, mens 2 kampe sluttede uafgjort. En meget lige kamp synes at være på menuen med krydset som et fristende spil på oddset.

  • AaB ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • AaB ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • SoenderjyskE ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i de seneste 11 kampe i træk.