AaB mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Sønderjyske Fodbold kommer forbi på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

AaB har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 51 point fra deres første 22 kampe. Sønderjyske Fodbold halter to point efter oven på 22 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 2 i tabellen.

Der har været seriøst med mål, når AaB har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 8 kampe i streg.

AaB har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 15 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Sønderjyske Fodbold udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.5 kasser pr. kamp, eller 25 mål i alt. De indkasserede også ti scoringer, eller et snit på en pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

AaB har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 22 kampe. De kan i stedet fremvise 15 sejre og seks uafgjorte. AaB var på måltavlen i deres seneste 22 i træk.

Sønderjyske Fodbold kigger på 15 sejre, samt fire uafgjorte såvel som tre nederlag i Nordicbet Liga. Sønderjyske Fodbold er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 17 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • AaB scorede i deres seneste 30 kampe
  • AaB scorede i deres seneste 22 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste kampe
  • I de seneste 10 AaB kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I 15 af de seneste 17 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 23 udekampe
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt deres seneste 17 udekampe i Nordicbet Liga
  • I 16 af de seneste 18 udekampe Sønderjyske Fodbold har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • I de seneste 10 Sønderjyske Fodbold udekampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været over 2.5
  • I 15 af de seneste 17 udekampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret

Form AaB mod Sønderjyske Fodbold

AaB er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev FC Fredericia nedlagt 2-3, hvorefter det blev 4-3 mod Vendsyssel FF. Senest måtte også Hillerød Fodbold bøje sig i et 1-2 nederlag. AaB vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 13 mål, men lukkede også ti ind.

Sønderjyske Fodbold har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Vendsyssel FF. De svarede stærkt igen mod AC Horsens, som blev slået 1-4, før de sejrede 2-0 over FC Helsingør. Sønderjyske Fodbold har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 20 mål og indkasserede otte på deres vej.

AaB opnåede otte point fra deres foregående fire kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ti mål scoret og syv indkasseret. Sønderjyske Fodbold scorede 17 mål og lukkede 13 ind i deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem fem sejre og 18 point.

AaB vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

AaB mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Sønderjyske Fodbold formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 8 kampe mod AaB. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AaB og Sønderjyske Fodbold senest mødte hinanden i Nordicbet Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Aalborg Portland Park. AaB vandt fem af deres foregående ti kampe mod Sønderjyske Fodbold, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I to af de tidligere to kampe mellem AaB og Sønderjyske Fodbold scorede begge hold.

AaB mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

AaB har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i to kampe, mens to kastede nederlag af sig. Sønderjyske Fodbold vandt syv af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte en gange i denne stime. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. AaB åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Sønderjyske Fodbold har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i syv af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Sønderjyske Fodbold snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ti af AaBs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Sønderjyske Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.