AaB skal konsolidere sig i toppen mod SønderjyskE

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen på Aalborg Portland Park, når AaB skal ud og fighte for yderligere point mod SønderjyskE.

AaB sluttede sidste sæson som nummer 7 med 46 point, og de tager imod SønderjyskE i runde 11 i 3F Superliga. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 8 i 3F Superliga med 44 point.

Som nummer 3 har AaB formået at skrabe 18 point sammen for 10 kampe. Med 8 point har SønderjyskE for 10 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 11 i 3F Superliga.

SønderjyskE går ind til kampen mod AaB den kommende søndag med håbet om at hale ind på AaB i stillingen i 3F Superliga

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB vs SønderjyskE.

  • AaB har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AaB er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • AaB har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • AaB har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • SønderjyskE har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • SønderjyskE har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form AaB vs SønderjyskE

AaB på fortsat vinderkurs.

AaB rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AaB præsterede en 2-0 sejr mod OB, en 4-0 sejr over Lyngby i pokalturneringen, ind inden deres seneste kamp resulterede i et 2-1 nederlag mod Brøndby.

SønderjyskE jagter oprejsning.

SønderjyskE har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Brøndby IF og en underholdende 4-3 sejr mod B 1913. Senest tabte de dog 1-0 hos AGF.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter og med stærkere præstationer på det seneste end dem, SønderjyskE har stillet til skue, virker AaB som det oplagte valg til en vinder. Ifølge bookmakerne er SønderjyskE favoritter til sejren. Et væddemål på SønderjyskE giver dig netop nu 4.33 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 23% chance for at slå AaB. Ønsker du at placere dine indsatser på AaB, kan de spilles til 1.71 på oddset.

AaB v SønderjyskE Indbyrdes historik

AaB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i maj 2021 i 3F Superliga. AaB går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem AaB og SønderjyskE kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Iver Fossum. Han har vist flaget for AaB med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

SønderjyskE har til gengæld forhåbninger om, at Daniel Prosser kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.