AaB mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Vejle Boldklub den kommende søndag i 3F Superliga. Alt andet end en sejr til AaB vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 5 har AaB formået at skrabe 31 point sammen for 19 kampe. Med 12 point har Vejle Boldklub for 19 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 11 i 3F Superliga.

Vejle Boldklub går ind til kampen mod AaB på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

AaB har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Vejle Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 27 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Vejle Boldklub.

Form AaB mod Vejle Boldklub

AaB drømmer om mere.

AaB har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod F.C. København tabte de 3-1, hvorefter de vandt 2-0 over FC Midtjylland. De var tilbage i rendestenen med et 4-1 nederlag mod Silkeborg IF.

Vejle Boldklub drømmer om mere.

Vejle Boldklub har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af Kolding IF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Silkeborg IF, for så at svare igen med en 3-2 sejr over AGF.

 

AaB v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

AaB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i august 2021 i 3F Superliga. AaB går ind til opgøret med en historik mod Vejle Boldklub, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 4 af de seneste 10 opgør mellem AaB og Vejle Boldklub var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor AaB og Vejle Boldklub ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Aalborg Portland Park.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Louka Prip. Han har vist flaget for AaB med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Vejle Boldklub har til gengæld forhåbninger om, at Luka Djordjevic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.