AaB mod Vendsyssel FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vendsyssel FF står overfor AaB på søndag i et Nordicbet Liga møde på Aalborg Portland Park.

AaB går ind til runde 32 som nummer 2 i Nordicbet Liga tabellen med 62 point på kontoen. Med 31 runder bag dem har Vendsyssel FF samlet 43 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Vendsyssel FF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. AaB bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

AaB har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Vendsyssel FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Vendsyssel FF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

AaB er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vendsyssel FF kigger på 11 sejre, samt ti uafgjorte såvel som ti nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • AaB scorede i 38 af deres seneste 39 kampe
  • AaB scorede i 30 af deres seneste 31 kampe i Nordicbet Liga
  • AaB scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
  • AaB scorede i deres seneste 15 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Vendsyssel FF var i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 4.5
  • Vendsyssel FF var i tabte 3 af de seneste 4 kampe i Nordicbet Liga involveret i opgør, hvor der blev scoret over 4.5
  • Vendsyssel FF har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe

Form AaB mod Vendsyssel FF

AaB har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Sønderjyske Fodbold. De svarede stærkt igen mod FC Fredericia, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-3 over Kolding IF. AaB præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 13 og indkasserede 11 mål.

Bare ét point forhindrer Vendsyssel FF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-1 af Hobro IK, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Sønderjyske Fodbold. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Fredericia, som satte sig igennem med 1-4. Vendsyssel FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv otte.

AaB er det mest scorende hjemmehold i Nordicbet Liga med 32 mål scoret, mens de indkasserede 18. Samtidig er Vendsyssel FF de mindst scorende udehold i Nordicbet Liga med blot 19 kasser på kontoen. De lukkede samtidig 20 ind.

AaB vandt 16 kampe, scorede 53 mål og indkasserede 31 i deres foregående 25 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 52 point. Af deres seneste 15 kampe mod hold fra top seks sikrede Vendsyssel FF sig 15 point og tre sejre. De indkasserede 24 mål, mens de selv scorede 17 gange.

AaB vs Vendsyssel FF – Seneste nyt

AaB mod Vendsyssel FF – indbyrdes historik

Vendsyssel FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod AaB. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AaB og Vendsyssel FF senest mødte hinanden i Nordicbet Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Aalborg Portland Park. AaB vandt fem af deres foregående ti kampe mod Vendsyssel FF, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem AaB og Vendsyssel FF blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. I tre af de tidligere tre kampe mellem AaB og Vendsyssel FF scorede begge hold.

AaB mod Vendsyssel FF Spiltips

Omar Jebali virker til at være i anstændig form for Vendsyssel FF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi AaB, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mathias Jørgensen, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

AaB vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Vendsyssel FF vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for AaB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Vendsyssel FFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på tre mål, mens Vendsyssel FF snittede to mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af AaBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Vendsyssel FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.