AaB mod Viborg FF i 3F Superliga runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

AaB byder velkommen til Viborg FF i 3F Superliga på mandag på Aalborg Portland Park. AaB ligger nummer 3 i stillingen med 21 point efter at have afviklet 12 kampe. 9 point efter, som nummer 10, finder man Viborg FF placering efter 12 kampe. Viborg FF går ind til kampen mod AaB på mandag med håbet om at hale ind på AaB i stillingen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB vs Viborg FF.

  • AaB har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • AaB har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • AaB har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AaB kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Viborg FF ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk.

Form AaB vs Viborg FF

AaB fortsætter pointhøsten.

AaB vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. AaB har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Brøndby IF tabte de 2-1, hvorefter de vandt 4-0 over SønderjyskE. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod AGF.

Viborg FF fortsat skidt kørende.

Viborg FF er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Viborg FF på udkig efter en sejr. Mod OB spillede de 1-1, før de også delte point med F.C. København i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Silkeborg IF.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med AaB til 1.97 på oddset. Et væddemål på Viborg FF giver dig netop nu 3.65 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 27% chance for at slå AaB. Ønsker du at placere dine indsatser på AaB, kan de spilles til 1.97 på oddset.

AaB v Viborg FF Indbyrdes historik

AaB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i september 2021 i 3F Superliga. AaB møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem AaB og Viborg FF bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Iver Fossum. Han har vist flaget for AaB med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Viborg FF har til gengæld forhåbninger om, at Sebastian Groenning kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.