AaB mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AaB tager på hjemmebanen Aalborg Portland Park imod Viborg FF, der kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga.

AaB er nummer 11 med 14 point og en målscore på 12-15, mens Viborg FF ligger nummer 3 med 22 point og en målscore på 17-13.

Når det kommer til mål, er AaB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Viborg FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

AaB er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Viborg FF kigger på 6 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Viborg FF.

  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • AaB scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • AaB har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • Viborg FF scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • Viborg FF uafgjort deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Viborg FF i 10 af de seneste 12 udekampe

Form AaB mod Viborg FF

AaB ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod OB. Herefter var de oppe imod AC Horsens i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lyngby Boldklub, som blev nedlagt med 0-2. AaB var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 4 sluttede uafgjort og de led 1 nederlag. De stod selv for 5 mål, men indkasserede samtidig 6.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Viborg FF på udkig efter en sejr. Mod FC Midtjylland spillede de 1-1, før de også delte point med Lyngby Boldklub i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod OB. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Viborg FF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Viborg FF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 5.

AaB vs Viborg FF – Seneste nyt

AaB kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Viborg FF. Lars Kramer behøver ikke klæde om, når AaB næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Yahya Nadrani, Josip Posavec og Kasper Waarst Høgh er blandt de 3 spillere, som mangler for AaB den kommende mandag.

I værste fald må Viborg FF finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jeppe Grønning, Kasper Kiilerich, Daniel Anyembe, Marokhy Ndione og Lamin Jawara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til Aalborg Portland Park.

AaB mod Viborg FF – indbyrdes historik

AaB har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Viborg FF. I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. AaB går til kampen mod Viborg FF med en 4-1-5 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

AaB scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem AaB og Viborg FF fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

AaB mod Viborg FF Spiltips

Hold godt øje med Allan Sousa, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for AaB. For gæsterne præsterede Jay-Roy Grot 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AaB vandt beskedne 1 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra Viborg FF vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Viborg FF scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. AaB var først på pletten i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens AaB har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Viborg FF et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af AaBs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.