AaB vs AGF – Spilfiduser, Optakt og Odds

Såvel AaB som AGF har som minimum kig på at konsolidere deres position på fredag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 3F Superliga yderligere i deres direkte duel.

AaB er nummer 11 med 14 point og en målscore på 17-28, mens AGF ligger nummer 8 med 22 point og en målscore på 19-18.

AaB fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. AGF bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

AaB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

AGF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

AaB har vundet tre sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i 3F Superliga. AaB tabte deres foregående 4 opgør.

AGF har indtil videre præsteret seks sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v AGF.

  • I de seneste 9 kampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 9 AaB kampe, har summen af mål været over 2.5
  • AaB scorede i deres seneste 10 kampe
  • AaB har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • 17 af AGF’s seneste 18 udekampe havde under 3.5 mål
  • 13 af AGF’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af AGF’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod AGF i 16 af de seneste 18 kampe
  • AGF har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe

Form AaB mod AGF

AaB har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Silkeborg IF tabte de 1-2, hvorefter de vandt 1-2 over Middelfart. De var tilbage i rendestenen med et 5-1 nederlag mod FC Nordsjaelland. AaB har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Aalborg Portland Park. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede otte mål.

AGF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Viborg FF, hvorefter de mod FC Nordsjaelland tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Copenhagen, der vandt 0-2. AGF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fire.

AaB vs AGF – Seneste nyt

AaB kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AGF den kommende fredag. Lars Kramer og Lars Kramer er ikke til rådighed for AaB-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec er alle ude af truppen, som AaB tager imod AGF med på Aalborg Portland Park.

AaB mod AGF – indbyrdes historik

Med sejre på 3-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod AaB ser AGF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. AGF synes at have et godt øje til AaB, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.40 på AGF til at vinde igen.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem AaB og AGF var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

AaB mod AGF Spiltips

Younes Bakiz har fire mål i seks 3F Superliga kampe for AaB, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AGF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Patrick Mortensen, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

AaB høstede tre point i en af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led fire nederlag i denne serie. AGF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for AaB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af AGFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. AaB presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens AGF presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i ti af AaBs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.9 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.