AaB vs FC Midtjylland – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er mere end point på spil, når AaB tørner sammen med rivaler FC Midtjylland i et derby 3F Superliga den kommende mandag på AaB’s stadion.

AaB er nummer 11 i tabellen med 14 point efter 19 kampe, mens FC Midtjylland rangerer som nummer 6 med 26 point efter 19 kampe.

Det er ikke sådan, at AaB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for syv mål, mens FC Midtjylland præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

AaB har vundet tre sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i 3F Superliga. AaB tabte deres foregående 6 opgør.

FC Midtjylland kigger på seks sejre, samt otte uafgjorte såvel som fem nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 13 udekampe uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v FC Midtjylland.

  • I 12 af de seneste 13 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af AaB’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 13 kampe
  • AaB har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • AaB scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • FC Midtjylland har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland vandt 4 af 5 af deres seneste kampe

Form AaB mod FC Midtjylland

AaB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod AGF tabte de 0-1, F.C. København også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor AaB formåede at vinde 2-0 over Viborg FF. AaB var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig ni.

FC Midtjylland har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Viborg FF satte de sig igennem med 0-4, før Sporting CP viste sig for stærke og sejrede 0-4. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da FC Midtjylland gik ned 0-1 mod Brøndby IF. FC Midtjylland vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasseredeto mål.

AaB scorede elendige syv mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i 3F Superliga. De indkasserede samtidig 12 kasser. Som en kontrast hertil er FC Midtjylland det mest scorende udehold med 20 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede ni.

AaB vs FC Midtjylland – Seneste nyt

AaB kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod FC Midtjylland den kommende mandag. Med to spillere i karantæne er AaB tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Lars Kramer og Lars Kramer sidder i straffeboksen.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec er blandt de fire spillere, som mangler for AaB den kommende mandag.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende mandag møder AaB.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til AaB’s stadion.

AaB mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AaB med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. AaB vandt to opgør, mens FC Midtjylland sejrede syv gange. En hjemmesejr giver odds 3.80 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 1.95.

AaB og FC Midtjylland har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

AaB mod FC Midtjylland Spiltips

Younes Bakiz fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for AaB. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Gustav Isaksen i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Midtjylland.

AaB høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led tre nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt to nederlag. AaB har set fem af deres seneste 10 kampe i AaB’s stadion gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem FC Midtjyllands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens FC Midtjylland snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af AaBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.