AaB vs Randers FC – Optakt, bedste Odds og gode tips

3F Superliga kampen på Aalborg Portland Park den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet AaB og gæsterne fra Randers FC.

AaB er nummer 11 med 15 point og en målscore på 18-32, mens Randers FC ligger nummer 6 med 29 point og en målscore på 27-30.

Det er ikke sådan, at AaB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

AaB har vundet tre sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Randers FC kigger på syv sejre, samt otte uafgjorte såvel som seks nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Randers FC.

  • AaB har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AaB i 15 af de seneste 17 kampe
  • AaB har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 9 af AaB’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 AaB kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Randers FC har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Randers FC har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Randers FC scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • Randers FC vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • 5 af Randers FC’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form AaB mod Randers FC

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AaB i øjeblikket. Mod Viborg FF satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod FC Midtjylland. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod OB. AaB er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede tre uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Randers FC i øjeblikket. Mod Lyngby Boldklub satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 2-2 mod Viborg FF. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod AGF. Randers FC vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede fire uafgjorte og to nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv ni.

AaB vs Randers FC – Seneste nyt

AaB kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Randers FC på søndag. Med to spillere i karantæne er AaB tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Lars Kramer og Lars Kramer sidder i straffeboksen.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec er alle ude af truppen, som AaB tager imod Randers FC med på Aalborg Portland Park.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

AaB mod Randers FC – indbyrdes historik

AaB har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Randers FC. I det seneste opgør mellem disse to løb Randers FC med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. AaB vandt tre af deres foregående ti kampe mod Randers FC, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem AaB og Randers FC var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

AaB mod Randers FC Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks 3F Superliga kampe, håber AaB stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Randers FC deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks 3F Superliga kampe.

AaB høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led tre nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. AaB har set fire af deres seneste 10 kampe i Aalborg Portland Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Randers FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AaB præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Randers FC landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af AaBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.