AaB vs Silkeborg IF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Hjemmeholdet AaB skal på lørdag i kamp mod Silkeborg IF på Aalborg Portland Park i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

På en tredjeplads i tabellen har Silkeborg IF opnået 38 point på de første 31 afviklede runder. AaB samlede 27 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 4 i 3F Superliga stillingen af sig.

AaB har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Silkeborg IF præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

AaB har vundet seks sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 16 kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Silkeborg IF kigger på ti sejre, samt otte uafgjorte såvel som 13 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Silkeborg IF.

  • Der er scoret imod AaB i 9 af de seneste 11 kampe
  • I de seneste 3 AaB kampe, har summen af mål været under 2.5
  • AaB har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • AaB scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • I de seneste 3 AaB kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 3 Silkeborg IF kampe, har summen af mål været under 1.5
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 12 af de seneste 14 udekampe
  • 7 af Silkeborg IF’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 11 af de seneste 13 kampe
  • Silkeborg IF scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe

Form AaB mod Silkeborg IF

AaB har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af F.C. København, før FC Midtjylland satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Lyngby Boldklub, der satte sig igennem med 2-1. AaB opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredesyv og lukkede seks mål ind.

Silkeborg IF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-1 over Lyngby Boldklub samt AC Horsens. Serien blev dog bremset mod FC Midtjylland i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fire.

AaB opnåede otte point fra deres foregående 16 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med 13 mål scoret og 28 indkasseret. Af deres seneste 16 kampe mod hold fra top seks sikrede Silkeborg IF sig 16 point og fire sejre. De indkasserede 26 mål, mens de selv scorede 18 gange.

AaB vs Silkeborg IF – Seneste nyt

AaB kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Silkeborg IF på lørdag. Lars Kramer og Lars Kramer er ikke til rådighed for AaB-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec er blandt de fire spillere, som mangler for AaB på lørdag.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder AaB.

Det er navne som Mark Brink, Mads Kaalund, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Aalborg Portland Park.

AaB mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Silkeborg IF har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod AaB. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da AaB senest mødte Silkeborg IF i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har AaB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.77, hvilket svarer til, at bookmakerne giver AaB57% chance for at banke Silkeborg IF. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Silkeborg IF udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr. Silkeborg IF synes at have et godt øje til AaB, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 4.20 på Silkeborg IF til at vinde igen.

AaB scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF i 3F Superliga. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem AaB og Silkeborg IF.

AaB mod Silkeborg IF Spiltips

Hold godt øje med Younes Bakiz, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for AaB. For gæsterne præsterede Søren Tengstedt to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AaB vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Silkeborg IF vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. AaB scorede kun kampens første mål tre gange i deres seneste 10 kampe på Aalborg Portland Park. Silkeborg IF scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. AaB formåede at score 1.5 mål i snit, hvorimod Silkeborg IF snittede 2.1 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af AaBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.