AC Horsens mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens agerer værter for AaB når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga på fredag på Nordstern Arena Horsens.

AaB nyder udsigten fra toppen af tabellen med 27 point for 11 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet AC Horsens ligger placeret som nummer 6 i Nordicbet Liga med 17 point oven på 11 afviklede kampe.

Selvom AC Horsens halter efter AaB med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Nordicbet Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

For for deres næste Nordicbet Liga kamp, er AaB i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit2.1 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 21 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål. Det sidste giver et snit på 0.6 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

AC Horsens har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. AC Horsens er på en fantastisk stime af intet mindre end 14 kampe i træk på Nordstern Arena Horsens uden nederlag.

AaB har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet vise otte sejre og tre uafgjorte frem. AaB har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • 13 af AC Horsens’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af AC Horsens’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • AC Horsens har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • AC Horsens har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • 3 af AC Horsens’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål
  • AaB har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • AaB scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe
  • AaB scorede i deres seneste 13 kampe
  • AaB har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste udekampe
  • AaB var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form AC Horsens mod AaB

AC Horsens er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 3-1 over Hobro IK samt Vendsyssel FF. Serien blev dog bremset mod Hillerød Fodbold i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. AC Horsens præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Nordicbet Liga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede tre mål ind.

AaB har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke HB Køge med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod FC Fredericia. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-3 over Vendsyssel FF. AaB vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led nul nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

AC Horsens opnåede tre point fra deres foregående fem kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejr med to mål scoret og ti indkasseret. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede AaB sig 13 point og fire sejre. De indkasserede tre mål, mens de selv scorede 11 gange.

AC Horsens vs AaB – Seneste nyt

AC Horsens skulle bare have én spiller siddende, når de møder AaB på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens må stille op uden Jean Carlos den kommende fredag mod AaB, da han døjer med en skade.

AC Horsens mod AaB – indbyrdes historik

AaB vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende fredag. AC Horsens går til kampen mod AaB med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

AC Horsens mod AaB Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Richard Odada været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på fredag, skyldes det, at AaB håber, at han kan bygge på mod AC Horsens. Sidstnævnte håber til gengæld på Anders K. Jacobsen til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

AC Horsens var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. AaB sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. AC Horsens scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Nordstern Arena Horsens. AaB scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af AC Horsenss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 3.1 mål i disse kampe.