AC Horsens mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når AC Horsens byder AaB op til dans på mandag på Casa Arena Horsens stadion.

AC Horsens er nummer 8 med 14 point og en målscore på 10-12, mens AaB ligger nummer 11 med 10 point og en målscore på 10-15.

Når det kommer til mål, er AC Horsens ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

AC Horsens har vundet 4 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga.

AaB har indtil videre præsteret 2 sejre og 4 uafgjorte samt 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v AaB.

  • AC Horsens har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • AC Horsens scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 7 af de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • AC Horsens scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod AaB i 13 af de seneste 14 udekampe
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • AaB tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form AC Horsens mod AaB

AC Horsens har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Viborg FF tabte de 2-1, hvorefter de vandt 1-0 over FC Nordsjælland. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Silkeborg IF. AC Horsens præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 8 og indkasserede 8 mål.

AaB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Lyngby Boldklub blev det 1-1, hvorefter AGF viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod OB. AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 5.

AC Horsens scorede 4 mål og indkasserede selv 12 i deres foregående 6 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 0 sejre og 1 point.

AC Horsens vs AaB – Seneste nyt

AaB ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende mandag møder AC Horsens. Allan Sousa og Lars Kramer er ikke tilgængelige for AaB på mandag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Milan Makaric og Kasper Waarst Høgh, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Casa Arena Horsens.

AC Horsens mod AaB – indbyrdes historik

AC Horsens går til kampen mod AaB med en 4-3-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Anders K. Jacobsen fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for AC Horsens. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Allan Sousa i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for AaB.

AC Horsens vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 1 kampe. Gæsterne fra AaB vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 7 af disse udekampe. AaB lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens AC Horsens præsterede 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Casa Arena Horsens.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens AaB landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 4 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AC Horsenss seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.