AC Horsens mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens tager på hjemmebanen Casa Arena Horsens imod AGF, der kommer forbi på fredag til et opgør i 3F Superliga.

AC Horsens er nummer 7 med 8 point og en målscore på 5-5, mens AGF ligger nummer 2 med 13 point og en målscore på 8-3.

AGF er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Casa Arena Horsens 3F Superliga.

AC Horsens kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 8 mål, mens AGF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v AGF.

  • AC Horsens har ikke tabt deres seneste 13 hjemmekampe
  • AC Horsens har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • AC Horsens scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • AC Horsens scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AGF i 17 af de seneste 19 udekampe
  • AGF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • AGF vandt deres seneste 3 kampe
  • AGF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • AGF scorede i 4 af deres seneste 5 udekampe

Form AC Horsens mod AGF

Bare ét point forhindrer AC Horsens i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Randers FC, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod FC Midtjylland. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod OB, som satte sig igennem med 1-0.AC Horsens vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 10 og lukkede 11 mål ind.

AGF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev OB nedlagt 1-2, hvorpå Lyngby Boldklub blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over FC Midtjylland, der blev slået med 0-2.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og AGF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 4 mål.

AC Horsens vs AGF – Seneste nyt

AC Horsens mod AGF – indbyrdes historik

AC Horsens har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne AGF.Med sejre på 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod AC Horsens ser AGF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. AC Horsens vandt 2 opgør, mens AGF sejrede 8 gange. En hjemmesejr giver odds 2.98 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 2.35.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem AC Horsens og AGF blev der scoret mindst tre mål.Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og AGF. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Hold godt øje med Lubambo Musonda, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for AC Horsens. For gæsterne præsterede Patrick Mortensen 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

AC Horsens var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 5 gange. De led også 0 nederlag i denne serie. AGF sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 6 nederlag.AGF scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. AC Horsens var først på pletten i 5 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens AGF snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af AC Horsenss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime.Der blev scoret mere end 2.5 mål i 6 af de seneste 10 kampe, som AGF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.