AC Horsens mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når B.93 kommer til Nordstern Arena Horsens til et opgør i Nordicbet Liga den kommende lørdag, håber AC Horsens at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

AC Horsens har taget føringen i Nordicbet Liga efter at have opnået 41 point fra deres første 29 kampe. B.93 halter seks point efter oven på 29 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Med tre sejre i træk er AC Horsens klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om B.93, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

B.93 rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

AC Horsens er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. AC Horsens tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

B.93 kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som 14 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • AC Horsens har i vandt 5 af de seneste 6 kampe ikke indkasseret et mål
  • AC Horsens har i vandt 5 af de seneste 6 kampe i Nordicbet Liga ikke indkasseret et mål
  • AC Horsens var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • AC Horsens var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • AC Horsens var i vandt de seneste 3 kampe i træk i Nordicbet Liga involveret i opgør med under 1.5 mål
  • Der er scoret imod B.93 i 13 af de seneste 15 kampe
  • B.93 har ikke vundet deres seneste 7 udekampe
  • B.93 tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • B.93 var i tabte 5 af de seneste 7 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5
  • Der er scoret imod B.93 i 9 af de seneste 10 kampe i Nordicbet Liga

Form AC Horsens mod B.93

AC Horsens er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev B.93 nedlagt 0-1, hvorefter det blev 0-1 mod FC Helsingør. Senest måtte også Næstved BK bøje sig i et 1-0 nederlag. AC Horsens havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. AC Horsens vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede otte mål ind.

B.93 har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af AC Horsens. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Næstved BK, for så at svare igen med en 7-1 sejr over HB Køge. AC Horsens havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt B.93 to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ni mål.

AC Horsens opnåede en point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med fem mål scoret og 21 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede B.93 sig syv point og to sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede syv gange.

AC Horsens vs B.93 – Seneste nyt

AC Horsens mod B.93 – indbyrdes historik

AC Horsens og B.93 spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Nordstern Arena Horsens. I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Nordstern Arena Horsens den 26 april 2024. B.93 vandt tre af deres foregående ti kampe, mens AC Horsens vandt fire sejre i ti opgør. B.93 kan spilles til odds 4.20 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem AC Horsens og B.93.

AC Horsens mod B.93 Spiltips

Simon Becher har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. AC Horsens satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. B.93 kigger til gengæld mod Sebastian Clemmensen i håb om, at han kan udvide totalen på seks mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

AC Horsens var i stand til at vinde to af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også seks nederlag i denne serie. B.93 sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led syv nederlag. AC Horsens har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Nordstern Arena Horsens, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens B.93 landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af AC Horsenss sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.