AC Horsens mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens skal op imod B.93 på Nordstern Arena Horsens på fredag i en spændende Nordicbet Liga duel.

AC Horsens er nummer 7 i tabellen med ni point efter syv kampe, mens B.93 rangerer som nummer 8 med syv point efter syv kampe.

B.93 fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på fredag. AC Horsens bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

B.93 er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 29 mål, mens B.93 præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.9 mål pr. kamp.

AC Horsens har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise tre sejre og fire nederlag. AC Horsens er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Nordstern Arena Horsens uden nederlag.

B.93 kigger på to sejre, samt en uafgjort såvel som fire nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • 11 af AC Horsens’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 AC Horsens hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 5 af AC Horsens’s seneste 6 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 8 af de seneste 10 kampe
  • 4 af AC Horsens’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • 4 af B.93’s seneste 5 kampe havde over 4.5 mål
  • B.93 scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod B.93 i 10 af de seneste 12 kampe
  • B.93 har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • 4 af B.93’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål

Form AC Horsens mod B.93

AC Horsens har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod FC Fredericia. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Næstved BK. AC Horsens vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 14 mål og lukkede seks.

Det er alt eller intet for B.93 i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-5 nederlag mod FC Fredericia, hvortil de svarede igen mod Næstved BK i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-5 mod Vendsyssel FF. B.93 vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

AC Horsens har opnået nul point fra deres seneste fire kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt nul kampe med en score på en mål for og ti imod.

AC Horsens vs B.93 – Seneste nyt

AC Horsens skulle bare have én spiller siddende, når de møder B.93 på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens må stille op uden Jean Carlos den kommende fredag mod B.93, da han døjer med en skade.

AC Horsens mod B.93 – indbyrdes historik

Hverken AC Horsens eller B.93 formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. AC Horsens går til kampen mod B.93 med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 4 opgør i Nordicbet Liga imellem AC Horsens og B.93 var begge hold på måltavlen. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem AC Horsens og B.93.

AC Horsens mod B.93 Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Anders K. Jacobsen, der viser god form for AC Horsens. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod B.93.Gæsterne krydser fingre for Jonathan Mathys til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

AC Horsens høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. B.93 sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. AC Horsens scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Nordstern Arena Horsens. B.93 scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens B.93 landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af AC Horsenss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.8 mål i disse kampe.