AC Horsens mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

AC Horsens byder velkommen til FC Fredericia i Nordicbet Liga den kommende fredag på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens er nummer 7 i tabellen med 20 point efter 15 kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 3 med 28 point efter 15 kampe.

Jagten på top seks for AC Horsens kan blive til virkelighed, hvis de besejrer FC Fredericia på den kommende fredag, hvilket lover en spændende kamp.

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

FC Fredericia har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også otte mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

AC Horsens har vundet seks sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

FC Fredericia har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Nordicbet Liga. FC Fredericia tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • I de seneste 5 kampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 AC Horsens kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 6 af AC Horsens’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 AC Horsens hjemmekampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 7 kampe i træk FC Fredericia har spillet, har begge hold scoret
  • FC Fredericia har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
  • FC Fredericia har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • FC Fredericia scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • I de seneste 5 udekampe i træk FC Fredericia har spillet, har begge hold scoret

Form AC Horsens mod FC Fredericia

AC Horsens har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Vendsyssel FF tabte de 2-1, Hillerød Fodbold også viste sig for stærke i en 1-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor AC Horsens formåede at vinde 1-4 over HB Køge. AC Horsens vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også ni ind.

FC Fredericia er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod FC Helsingør, før de bankede OB med 3-1. Senest blev Kolding IF nedlagt i en 1-0 sejr. FC Fredericia vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

AC Horsens har opnået seks point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på syv mål for og 17 imod.

AC Horsens vs FC Fredericia – Seneste nyt

AC Horsens skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Fredericia på Nordstern Arena Horsens.

Jean Carlos sidder over for AC Horsens i deres kommende opgave på grund af en skade.

AC Horsens mod FC Fredericia – indbyrdes historik

AC Horsens tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga med FC Fredericia, da FC Fredericia noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor AC Horsens sikrede alle tre point via en sejr på 4-0. AC Horsens går til kampen mod FC Fredericia med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem AC Horsens og FC Fredericia.

AC Horsens mod FC Fredericia Spiltips

Anders K. Jacobsen har fem mål i seks Nordicbet Liga kampe for AC Horsens, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Fredericia. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Adam Jakobsen, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

AC Horsens høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt en nederlag. AC Horsens præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nordstern Arena Horsens.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens AC Horsens har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har FC Fredericia et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af AC Horsenss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som FC Fredericia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.