AC Horsens mod FC Helsingør i Nordicbet Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Førstepladsen er på spil, når AC Horsens får besøg af FC Helsingør i Casa Arena Horsens. Der er kickoff til kampen på fredag.

Efter 28 kampe afviklet er AC Horsens placeret nummer 1 i stillingen med 56 point. Der er 2 points forskel til FC Helsingør, der som nummer 2 har samlet 54 point sammen.

FC Helsingør vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet AC Horsens, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Når det kommer til mål, er AC Horsens ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

FC Helsingør kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v FC Helsingør.

Form AC Horsens mod FC Helsingør

AC Horsens på fortsat vinderkurs

AC Horsens er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Nykøbing FC nedlagt 3-2, hvorefter det blev 1-0 mod Hvidovre IF. Senest måtte også Lyngby Boldklub bøje sig i et 2-1 nederlag.

FC Helsingør i miserabel form.

FC Helsingør har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Hvidovre IF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til Lyngby Boldklub, for så at svare igen med en 2-1 sejr over FC Fredericia.

AC Horsens v FC Helsingør Indbyrdes historik

AC Horsens sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i april 2022 i Nordicbet Liga. AC Horsens går ind til opgøret med en historik mod FC Helsingør, der siger 2-2-2 for deres seneste 6 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 1 gange i de seneste 6 kampe mellem AC Horsens og FC Helsingør. Begge hold var på tavlen 1 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor AC Horsens og FC Helsingør ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Casa Arena Horsens.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AC Horsens’s seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen.

AC Horsens mod FC Helsingør – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Tonni Adamsen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for FC Helsingør. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger undefined mål. Med 3 mål i seks kampe for AC Horsens i Nordicbet Liga, er Anders K. Jacobsen også en spiller, der er værd at holde øje med.