AC Horsens mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på Nordstern Arena Horsens på fredag er en duel imellem hjemmeholdet AC Horsens og gæsterne fra FC Helsingør.

AC Horsens er nummer 10 i tabellen med tre point efter fire kampe, mens FC Helsingør rangerer som nummer 5 med syv point efter fire kampe.

AC Horsens kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

FC Helsingør er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens FC Helsingør præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

AC Horsens er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Nordstern Arena Horsens nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Vores tip

  • AC Horsens har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste kampe
  • AC Horsens var i tabte 10 af deres seneste 12 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 21 af de seneste 23 kampe
  • AC Horsens tabte 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 9 af AC Horsens’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af FC Helsingør’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • FC Helsingør tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • FC Helsingør scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • FC Helsingør har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • FC Helsingør scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe

Form AC Horsens mod FC Helsingør

AC Horsens har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over HB Køge. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til Sønderjyske Fodbold, siden 5-0 mod Sønderjyske Fodbold. FC Helsingør går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen for en plads i en international turnering. AC Horsens vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også syv ind.

De seneste tre kampe har for FC Helsingør givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke B.93 med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Vendsyssel FF. Deres seneste opgør, mod AaB, indbragte et point i en 1-1 kamp. I en sæson, hvor alt kører helt glat, kan FC Helsingør måske overraske med en plads på podiet. Dog ser en placering i den øverste halvdel af Nordicbet Liga ud til at være det mest realistiske scenarie. FC Helsingør formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede nul uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 14 og scorede syv mål.

AC Horsens vs FC Helsingør – Seneste nyt

AC Horsens kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod FC Helsingør. Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig er ikke til rådighed for AC Horsens-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

AC Horsens må stille op uden Matej Delac på fredag mod FC Helsingør, da han døjer med en skade.

AC Horsens mod FC Helsingør – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da AC Horsens og FC Helsingør senest mødte hinanden i Nordicbet Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 3-3 på Nordstern Arena Horsens. AC Horsens går til kampen mod FC Helsingør med en 2-3-2 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 29%.

Begge hold scorede i to af de seneste syv kampe mellem AC Horsens og FC Helsingør.

AC Horsens mod FC Helsingør Spiltips

Monday Etim virker til at være i anstændig form for FC Helsingør, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi AC Horsens, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Anders K. Jacobsen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

I deres seneste 10 udekampe præsterede FC Helsingør tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. AC Horsens præsterede et gennemsnit på 1.14 mål, mens FC Helsingør snittede 0.85 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af AC Horsenss seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som FC Helsingør spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.