AC Horsens mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland gæster Casa Arena Horsens den kommende fredag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet AC Horsens.

FC Nordsjælland nyder udsigten fra toppen af tabellen med 20 point for 9 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet AC Horsens ligger placeret som nummer 7 i 3F Superliga med 11 point oven på 9 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er AC Horsens ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

FC Nordsjælland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

AC Horsens er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.AC Horsens har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

FC Nordsjælland har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i 3F Superliga i denne sæson efter 9 kampe. De kan i stedet fremvise 6 sejre og 2 uafgjorte.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v FC Nordsjælland.

  • AC Horsens har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 6 kampe
  • AC Horsens scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 7 af de seneste 8 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 5 udekampe
  • FC Nordsjælland vandt 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret

Form AC Horsens mod FC Nordsjælland

AC Horsens har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-2 sejr over Ringkøbing IF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-2 til Brøndby IF, siden 2-1 mod Viborg FF.AC Horsens vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 10 og lukkede 11 mål ind.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 2-3 over F.C. København samt AGF. Serien blev dog bremset mod FC Midtjylland i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.FC Nordsjælland sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.FC Nordsjælland vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 3 draws og led 0 defeats nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede6 mål.

AC Horsens har opnået 6 point fra deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 4 mål for og 4 imod.FC Nordsjælland vandt 3 sejre i deres foregående 4 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 7 mål og lukkede 5 ind. Dette indbragte dem 9 point.

AC Horsens vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

AC Horsens mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 22 indbyrdes opgør mod AC Horsens.Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag.FC Nordsjælland vandt 4 af deres foregående 10 kampe, mens AC Horsens vandt 1 sejre i 10 opgør. FC Nordsjælland kan spilles til odds 2.22 hos spilselskaberne.

FC Nordsjælland scorede i deres seneste 5 opgør mod AC Horsens i 3F Superliga.Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem AC Horsens og FC Nordsjælland. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Aron Sigurdarson fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for AC Horsens. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende fredag. Gamblere vil også have et godt øje til Andreas Schjelderup i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Nordsjælland.

AC Horsens vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens FC Nordsjælland præsterede 6 sejre af 10 mulige.

Der var over 3.5 mål i 8 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. AC Horsens opererer med et snit på 1.2 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 2.7 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 gange undervejs.Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af AC Horsenss sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime.Der blev scoret mere end 2.5 mål i 4 af de seneste 10 kampe, som FC Nordsjælland spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.